Jurek

Head of Accounting till Arval i Danderyd

Söker du en spännande roll med möjlighet att ta ansvar för redovisningen i ett dynamiskt och ledande företag inom operationell leasing och mobilitet. Är du intresserad av ledarskap och vill ta nästa steg i karriären i en internationell miljö?

 

Vi söker en passionerad och målinriktad Head of Accouning som brinner för noggrannhet och kvalitet, någon som kan navigera i komplexa ekonomiska processer och säkerställa efterlevnad av både local gaap och IFRS bokföringsstandarder samt koncern. Hos oss kommer du att vara en del av något större, en del av en global vision och en grupp av dedikerade individer som alla bidrar till Arvals fortsatta tillväxt.

 

Arbetsuppgifter

Som Head of Accounting hos oss kommer du att leda vårt ekonomiteam och vara en nyckelspelare i vår fortsatta framgång. Tillsammans med ett team på 3 kollegor kommer du att driva vår ekonomi framåt och säkerställa vår ständiga tillväxt. Du rapporterar direkt till vår CFO och arbetar i nära samarbete med kollegor runt om i Europa och vårt huvudkontor i Frankrike.

 

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

• Driva månads-, kvartals- och årsrapportering enligt lokal och IFRS-standard

• Följa och säkerställa efterlevnad av lokala och Arvals bokföringsstandarder och vara den som säkerställer vår interna kontroll.

• Ansvara för bokföring och finansiella processer inom Arval Sweden, inklusive de som är outsourcade till vårt SSC i Bratislava.

• Förbereda lagstadgad rapportering, inklusive årsredovisning, skatte- och momsdeklarationer.

• Förbereda vår grupprapportering enligt IFRS-kvartalsstandard.

• Vara ekonomiskt bollplank i projekt och tillhandahålla rådgivning inom bla moms och skatter.

• Arbeta sida vid sida med collectionsavdelningen för att förbereda kvartalsprognoser och årsbudget.

• Bygga relationer inom teamet och se till att vi når våra deadlines, samtidigt som vi överträffar våra KPI:er och KRIs.

• Nära samarbete med CFO och controllers i samband med prognos och budget.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett snabbrörligt bolag med stor entreprenörsanda. Som person är du noggrann, hjälpsam och prestigelös. Du trivs med att ta stort ansvar för ett brett område och är van att arbeta självständigt. Har du erfarenhet av ledarskap på distans ser vi det som meriterande.

 

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande och minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från liknande roll som redovisningschef. Vi ser gärna att du har erfarenhet från internationell koncern med rapportering enligt IFRS. Du har mycket goda kunskaper i Excel och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett intressant och utvecklande arbete i en internationell grupp i kombination med Arvals framgångsrika organisation. Du kommer tillhöra ett dynamiskt företag med en stabil position på marknaden där det ges goda möjligheter till utveckling och karriär. Du är placerad i deras nya lokaler i Danderyd.

 

I den här rekryteringen samarbetar Arval med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Marie Källström tel. 070-751 9343. Ansök på www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Founded in 1989, we are fully owned by BNP Paribas, one of the world´s best rated banks. Specialising in vehicle leasing and fleet management we support customers of all sizes, ranging from SMEs with one or two vehicles through to large international corporates with thousands.

 

Our comprehensive range of products, services and fleet solutions help our customers to operate their company vehicles in the most effective way and outsource the risks associated with fleet management.

 

Expert advice and service quality are the foundations of our customer promise, delivered directly in 29 countries by more than 7,000 employees, and in 21 other countries through a network of partners.

 

Arval Sweden is a fast-growing company with a fleet of 10 000 vehicles and 60 employees

 

Område

Danderyd

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 november

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Head of Accounting till Arval i Danderyd