Jurek

Head of Accounting & Shared Services till Stockholm Live

Brinner du för redovisning och har ett intresse för och erfarenhet av ledarskap? Drivs du av att påverka och arbeta med utveckling? Då kan vi ha rollen för dig!

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren och engagerad Head of Accounting & Shared Services för att leda och forma framtiden för redovisningsavdelningen hos Stockholm Live. I rollen kommer du att vara nyckelpersonen som säkerställer en effektiv finansiell styrning för koncernens verksamheter och driver förändring.

 

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter är följande:

• Övergripande ansvar för redovisningen och tillhörande processer i koncernens bolag (inklusive kund- och leverantörsreskontra, lön, skatt och moms)

• Planera, driva och koordinera redovisnings- och bokslutsprocesser

• Månads- kvartals- och årsbokslut samt årsredovisning

• Upprätta, utveckla och kvalitetssäkra rutiner och processer inom redovisning, samt vara en drivande kraft i att utveckla utnyttjandet av affärssystemet och andra redovisningsrelaterade projekt

• Leda redovisningsteamet genom förändringsarbete och förbättringar

• Kontakt med revisorer och myndigheter

 

Vem är du?

Vi söker dig med relevant ekonomisk utbildning och minst fem års erfarenhet av rollen som redovisningschef med personalansvar sedan tidigare. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av att leda team genom förändringsarbete och gärna ha arbetat i en internationell miljö. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av matrisorganisation samt kompetens inom större ERP-system.

 

Vi söker dig som är:

• Framåtlutad och har en coachande ledarstil

• En relationsbyggare som trivs med att skapa och upprätthålla goda relationer

• Analytisk och beslutsfattande

• Proaktiv och självgående

 

Vi erbjuder

I rollen som Head of Accounting & Shared Services hos Stockholm Live erbjuds du en spännande och varierande roll med fokus på utveckling och möjlighet att påverka. Stockholm Live sitter på Globentorget 2.

 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Stockholm Live med Jurek Finance. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström på 0709-72 14 70 eller malin.sjostrom@jurek.se.

 

Om verksamheten

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor som Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Annexet, Hovet och Södra Teatern, samt attraktionen SkyView. Varje år besöker över 4 miljoner människor våra arenor och de evenemang de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom arenadrift och evenemangsstrategi som driver över 350 arenor, stadiums, kongresscenter samt teatrar världen över. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 mars

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Head of Accounting & Shared Services till Stockholm Live