Jurek

Head of Accounting Nordics till Auto1

Har du erfarenhet från redovisning och analysarbete? Är du intresserad av ledarskap och vill ta nästa steg i karriären i en internationell miljö? Då kan den här rollen vara något för dig.

 

Auto1 är idag Europas största digitala grossistplattform för begagnade bilar och vi söker nu en Ekonomichef som vill vara med och utveckla vårt bolag vidare när vi nu fortsätter vår resa på den nordiska marknaden.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Ekonomichef som vill fortsätta utveckla vår ekonomiavdelning. Du kommer att ha ett helhetsansvar för bolagets ekonomi samtidigt som du arbetar aktivt med att analysera lönsamhet och ge förslag på effektiviseringar av vår verksamhet. Till din hjälp har du ett team med åtta härliga kollegor, som alla arbetar inom olika specialistområden. Du rapporterar direkt till vår nordiska VD och arbetar i nära samarbete med kollegor runt om i Europa och framförallt vårt huvudkontor i Berlin.

 

I din roll ingår ansvar för bolagets nordiska verksamhets redovisning, månadsbokslut, årsredovisning och deklarationer:

 

• Ansvara för rapportering externt samt inom bolagsgruppen

• Ansvara för avstämning och fakturering

• Ta fram nyckeltal, prognoser och analyser vid behov

• Sköta kontakter med företagets revisorer och banker

• Driva strategiska effektiviserings- & förbättringsarbeten inom ramen för Finance

• Bokföring i Oracle

• Sköta bankbetalningar

 

Vem är du?

För att trivas hos oss är det viktigt att du trivs med att arbeta inom ett snabbrörligt bolag med stor entreprenörsanda. Som person är du noggrann, hjälpsam och prestigelös. Du trivs med att ta stort ansvar för ett brett område och är van att arbeta självständigt. Har du erfarenhet av ledarskap eller har ett särskilt stort intresse för detta ser vi det som väldigt positivt.

 

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande och flera års arbetslivserfarenhet från liknande roll som redovisningsekonom. Du har goda kunskaper i Excel och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Om du även har erfarenhet av Oracle är detta meriterande.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbrörligt företag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi håller till i fina, ljusa lokaler i Alvik, Stockholm..

 

I denna rekrytering samarbetar Auto1 med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om verksamheten

Vi är Europas största och snabbast växande digitala plattform för handel med begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med 6000 anställda globalt. På vår unika plattform som sammankopplar konsumenter med bilhandlare och andra aktörer köper och säljer vi flera tusentals bilar varje månad.

 

Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bila via viköperdinbil.se, går i främsta ledet för att sälja bilar 100% online med vårt varumärke Autohero och är en viktig partner för över 60 000 bilhandlare över Europa via Auto1.com. Nu kan du vara med på vår fortsatta resa i en dynamisk och föränderlig miljö.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 september

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Head of Accounting Nordics till Auto1