Jurek Bemanning

Hässleholm Miljö AB söker Upphandlare

Om Verksamheten
Hässleholm Miljö AB är ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholm kommun. Vi behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter samt producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe. Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö AB med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Ansvar, engagemang och kunskap för en hållbar framtid är vår vision! Vi är ca 95 anställda och omsätter drygt 270 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om Hässleholm Miljö AB på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Arbetsuppgifter
Hässleholm Miljö AB upphandlar allt möjligt inom ett brett spann av tjänster och produkter främst inom teknik. Arbetet som upphandlare innebär att i samarbete med beställare och entreprenörer, planera och självständigt genomföra upphandlingar samt konkurrensutsätta från befintliga ramavtal och följa upp ingångna avtal. Upphandlaren ansvarar för adekvat lagbevakning inom området samt vägleder och förklarar rutiner och regelverk inom bolaget. Upphandlaren ansvarar även för utveckling av arbetssätt och ges möjlighet till utveckling inom ansvarsområdet.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du antingen har en högskoleutbildning med juridisk kompetens och erfarenhet av offentlig upphandling (LOU och LUF) eller att du har en teknisk bakgrund med erfarenhet inom upphandling. Som person är du självständig, kommunikativ på mottagarens villkor, metodisk och serviceinriktad. Du har inga problem för att knyta kontakter och vågar ta för dig. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kan hålla deadlines. Vidare har du kunskap inom Microsoft Office-paketet och en förståelse för teknik. I tjänsten kan kortare resor förekomma varför B-körkort är ett krav.

Din ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Hässleholm Miljö AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar via Jureks hemsida www.jurek.se
 så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson på 073-980 69 27 alternativt karin.thorstensson@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Hässleholm
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Hässleholm . Publicerat : 18 december

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Hässleholm Miljö AB söker Upphandlare