Jurek Bemanning

Hannes Snellman söker juristassistent

Om verksamheten
Hannes Snellman är en nordisk fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Helsingfors. Byrån rankas kontinuerligt som en av Nordens tre främsta advokatbyråer – något som till stor del är möjligt tack vare vår laganda, höga ambitionsnivå och goda sammanhållning.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en juristassistent till deras härliga kontor beläget mitt i centrala Stockholm. I rollen arbetar du tillsammans med såväl jurister och delägare som det befintliga assistentteamet. Du är med där det händer och hanterar många spännande ärenden. De strävar efter att  assistenterna ska vara väl insatta i byråns ärenden genom att följa med i hela processen. Det dagliga arbetet består till stor del av att inhämta och strukturera information, organisera material både elektroniskt och i pappersformat, hantera dokument i Word, arbeta i Excel och ta fram presentationsmaterial i Powerpoint. I rollen ingår även fakturering, korrekturläsning och redigering av dokument, upprättande och korrigering av bland annat aktieböcker och avtal samt muntlig och skriftlig korrespondens med myndigheter, klienter och motparter. Det kommer även att finnas goda möjligheter att engagera sig i olika interna projekt utanför ordinarie roll.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyutexaminerad från en Paralegalutbildning/eller blir inom kort, alternativt med några års erfarenhet av att arbeta i en assistentroll, gärna från en advokatbyrå eller liknande. Du behärskar Office-paketet mycket bra, och ser dig själv som systemkunnig. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har en god känsla för språkbehandling och presentationsteknik. Vidare är du intresserad av juridik och samhällsfrågor. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från fakturering och dokumenthanteringssystem.

Som person är du mycket driven, proaktiv, ser vad som behöver göras och hugger i där det behövs. Därför ser vi att du är flexibel, prestigelös och nyfiken. Du tycker om att ge bra service, att samarbeta och du är mycket kvalitetsmedveten. Utöver detta är du mycket noggrann, bra på att ta instruktioner och snabblärd. Du är helt enkelt en noggrann, snabblärd teamplayer!

Du erbjuds
En utmanande, spännande och varierade tjänst i ett väletablerat företag. Du kommer att tillhöra ett härligt och glatt gäng med driv och engagemang. Du kommer även erbjudas möjligheten att lära dig mycket och kunna utvecklas på bolaget. Kontoret är beläget i fina lokaler mitt i Stockholms city. I denna rekrytering samarbetar Hannes Snellman med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 17 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Hannes Snellman söker juristassistent