Jurek Bemanning

Haninge Bostäder söker en Bosocial hållbarhetsutvecklare

Är du socialt engagerad och har intresse för människors utveckling och livsvillkor? Söker du en roll där du får möjlighet att arbeta aktivt med trygghetsfrågor samt bidra till att öka trivsel i bostadsområden? Då vill vi träffa dig!

 

Vi på Haninge bostäder tar nu ytterligare ett initiativ för att utveckla och öka engagemanget i våra bostadsområden genom att bilda en helt egen roll som kommer att ha fokus på sociala hållbarhetsfrågor i våra bostadsområden. Som Bosocial hålbarhetsutvecklare har du en viktig roll i bolaget och kommer att ingå i företagets Marknads- och Ekonomienhet. Du ansvarar för att driva och implementera olika typer av hållbarhetsinitiativ. Du får även stödja, samordna, utveckla och följa upp arbetet med hållbara boendemiljöer där människor trivs och stannar kvar länge. Rollen innebär mycket kontakter, både internt och externt. Du arbetar nära hyresgästerna och har en dynamisk roll som innebär att du växlar mellan strategiska och mer operativa arbetsuppgifter.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Trygghetsfrågor – planera och samordna trygghetsaktiviteter/åtgärder.
  • Boendedialoger – bygga nya kontaktvägar och skapa förutsättningar för de hyresgäster som vill engagera sig i sitt område.
  • Stadsdelsutveckling – driva initiativ i livet mellan husen vid nybygge och i utvecklingsprogram.
  • Ansvara för Sysselsättning- och Arbetsmarknadsprojekt - implementera en rutin för hur Haninge Bostäder skapar arbetstillfällen för praktikanter och nyanlända, samt kvalitetssäkra arbetet med arbetsmarknadsprojekt.
  • Sponsringsaktiviteter och strategiska samarbeten – initiera och driva sociala investeringar tillsammans med det lokala näringslivet.
  • Utöver ovannämnda arbetsuppgifter kommer rollen även innefatta att bistå sin chef i det dagliga arbetet i allehanda uppkommande arbetsuppgifter.

 

För att du på bästa sätt ska komma in i rollen och få förståelse för Haninge Bostäders utmaningar kommer du inledningsvis få hjälpa till i kundtjänst.  Detta ingår i din introduktionsperiod och är en värdefull tid som kommer att hjälpa dig att lyckas i ditt uppdrag framöver.

 

Kompetenser och erfarenheter

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis ekonomi, kommunikation, stadsplanering, eller har motsvarande arbetserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi ser att du tidigare har drivit utvecklingsprojekt och arbetat i servicerelaterade yrken med mycket kundkontakt.Körkort för personbil är ett krav. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet från branschen. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en politiskt styrd organisation och arbetat med socioekonomiska utsatta områden.

 

Personliga egenskaper

Du har en god kommunikativ förmåga och är van att arbeta självständigt. Du har känsla för etik och moral samt har en stark integritet.

 

Självklart tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina projekt på ett handlingskraftigt och målinriktat vis. Du har lätt för att samarbeta med andra och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Ditt intresse för människor är också en självklarhet för att du ska kunna skapa och bibehålla de relationer som är avgörande för att du ska lyckas i din roll.

 

Om verksamheten

Haninge Bostäder AB är Haninges kommunala bostadsföretag. Bolaget har sitt ursprung i Österhaningebostäder som grundades redan 1948. Vi äger och förvaltar fastigheter från Utö och Dalarö i söder till Vega och Vendelsö i norr. Haninge Bostäders uppgift är att bygga och erbjuda trivsamma lägenheter i trevliga boendemiljöer. Vi äger och förvaltar ca 2400 lägenheter. Mer information finner du på www.haningebostader.se

 

Din ansökan

Sista ansökningsdagen är den 2019-08-22. Jurek Rekrytering & Bemanning AB, behandlar intresseanmälningar löpande och kommer efter sista anmälningsdag presentera utvalda kandidater till Haninge Bostäder.

 

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på tel.nr 073-70 771 70 alternativt via mail: maria.vonsterneck@jurek.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

Område:
Haninge
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : Om 11 timmar . Arbetsort : Haninge . Publicerat : 24 juli

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans Kommunikation Kontor & Administration Statsvetenskap Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Haninge Bostäder söker en Bosocial hållbarhetsutvecklare