Jurek Bemanning

Handläggare till statlig myndighet i Stockholm

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som handläggare för en myndighet i Stockholm. I rollen som handläggare kommer du att arbeta i ett kundserviceteam tillsammans med cirka 11 medarbetare. I rollen som handläggare kommer du besvara frågor från privatpersoner och företag. Din arbetsdag består av att möta kunder i telefon och e-post och till din hjälp använder du många IT-system samtidigt. En viktigt uppgift är att bidra till att kunderna kan lösa sina betalningsproblem frivilligt.

Vem är du?
Vi söker dig med avslutad teoretisk gymnasieutbildning och som under de fem senaste åren haft minst tre månaders arbetslivserfarenhet där huvudarbetsuppgifterna varit kundkontakter i stundtals högt arbetstempo. Du har god kommunikativ förmåga både i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift. Vidare har du även god erfarenhet av att arbeta i flera datoriserade ärendehanteringssystem samtidigt.

Som person ser vi gärna att du är positiv, serviceinriktad, kundorienterad samt har god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga.  

Du erbjuds
Tjänsten tillträdes 3/4 och pågår till 31/8 2018. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Sundbyberg
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Handläggare till statlig myndighet i Stockholm