Jurek

Handläggare till statlig myndighet

Nu söker vi en handläggare till myndighet för hantering av mediefrågor, chefsstöd och handläggning av utlämnande av allmän handling och sekretessbedömningar. Är du nyfiken och tror att vi söker dig? Ansök redan idag!


Arbetsbeskrivning

I rollen på som handläggare kommer du arbeta på myndighet i Solna med att hantera mediefrågor, vara chefsstöd och handlägga ärenden kring utlämnande av allmän handling. Vid närmare beskrivning av arbetsuppgifter kommer du arbeta med att svara på frågor från media, stötta chefer samt i samband med det hantering av exempelvis rättsfrågor, avtals- och upphandlingsfrågor, leverantörsavtalsfrågor samt sekretessbedömningar och ekonomiska redogörelser.


Vem är du?

• Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område och minst (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
• Erfarenhet av och kompetens kring att sammanställa och författa svar på förfrågningar.
• Erfarenhet och kompetens kring framtagning och utlämnande av information från fysiska arkiv, historiska samlingar eller databaser.
• Erfarenhet av att sekretessbedöma innehåll
• Erfarenhet och kompetens kring upprättande av riktlinjer och styrande dokument för det interna arkivarbetet.

Meriterande
 är om du arbetat i statlig myndighet tidigare och/eller arbete med hantering av mediefrågor samt erfarenhet av arbete med frågeställning och digitalisering.


Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start 24 februari till och löper till och med 2020-08-31, med chans till förlängning 2021-02-28. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Handläggare, allmänna handlingar, arkiv

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Kajsa Lidén


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Handläggare till statlig myndighet