Jurek

Handläggare sökes till myndighet

Har du högskoleutbildning inom juridik eller statsvetenskap och har ett intresse för aktualiserade samhällsfrågor? Nu söker vi två handläggare till Myndigheten för press radio och tv! Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består främst i att;

• Bereda ärenden, skriva förslag till beslut och vara föredragande av ärenden internt och eventuellt även för granskningsnämnden och mediestödsnämnden

• Informera om regler och praxis, kommunicera med medie- och distributionsföretag samt med allmänheten

 

Tjänsten innebär självständigt arbete men också mycket samarbete med andra vilket förutsätter ett flexibelt, ansvarstagande och initiativrikt förhållningssätt. Inom tjänsten förekommer kommunikation internt likväl som externt med allmänheten och medie- och distributionsföretag. Tjänsten innebär också myndighetsutövning och kunskap om regler och praxis.

 

 

Vem är du?

• Högskoleutbildning inom juridik eller statsvetenskap

• Minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter

• God datorvana, goda kunskaper i MS Office eller liknande

• God förmåga att uttrycka sig mycket väl i tal och skrift är en förutsättning

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt och löper tom. 2021-12-31, med chans till förlängning december 2022. Du kommer vara anställd hos Jurek och uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 april

Kategorier : Juridik Statsvetenskap


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Handläggare sökes till myndighet