Jurek

Handläggare sökes till Linköpings universitet!

Vi söker nu en handläggare till Linköpings universitet! Har du minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete och är tillgänglig för nytt uppdrag med start i augusti? 

Välkommen in med din ansökan! 

 

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för detta uppdrag innebär flera olika uppdrag inom flera administrativa områden där man växlar mellan att vara specialist och generalist. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

 

• Vara avdelningsadministratör för en av institutionens ämnesavdelningar. Det innebär att ge administrativt stöd till avdelningens arbete med utbildning, forskning och samverkan.

• Arbeta som administrativt stöd till studierektor på en av avdelningarna vilket bl.a. innebär att ta fram underlag för fördelning av arbetsuppgifter rörande undervisning och examination för medverkande lärare inför nästkommande termin eller år mm.

• Vara institutionens lokalombokare för undervisningslokaler.

• Arbeta på institutionens studerandeexpedition.

• Andra administrativa arbetsuppgifter som kan uppkomma.

 

Vem är du?

Du ska uppfylla följande krav;

• Minst slutbetyg från 3-årigt gymnasium

• Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom administrativa arbetsuppgifter

• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

• Mycket goda kunskaper i Officepaketets standardprogram och särskilt erfarenhet av att arbeta i excel.

 

Det är meriterande om du;

• Har avslutade studier på universitet/högskola

• Kan börja uppdraget den 5 augusti.

 

Utöver detta behöver kandidaten vara strukturerad och ha god förmåga att planera och organisera sitt arbete på ett effektivt sätt, ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad och ha god kommunikationsförmåga. Kandidaten måste också ha hög förmåga att arbeta självständigt och ha initiativförmåga. Dessutom ska kandidaten ha engagemang för arbetet och ska delta aktivt i avdelningens arbete med verksamhetsutveckling.

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning heltid 100 %. Arbetet gäller frpn och med 5 augusti 2024 till och med 27 juni 2025 och är på heltid. Uppdraget ska utföras i Linköping och på plats. Du kommer att bli anställd av Jurek Talents och vara uthyrd till vår kund i Linköping.

 

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emelie Kumlin på emelie.kumlin@jurek.se eller Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se 

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

Om Jurek Recruitment & Consulting

Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Linköping

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Handläggare sökes till Linköpings universitet!