Jurek

Handläggare inom regelefterlevnad

Vill du vara en del av Unionens arbetslöshetskassa och vara 100 procent viktig varje dag? Vi är cirka 300 anställda som sitter i fina lokaler på Södermalm i Stockholm. Det är också möjligt att arbeta hemifrån. Vi vill vara det självklara valet för dig som vill arbeta med arbetslöshetsförsäkringen och lägger därför mycket kraft på att skapa en god arbetsmiljö. För den engagerade medarbetaren finns det bra utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som handläggare inom regelefterlevnad är en tjänst som kräver engagemang för dataskyddsfrågor, samt en god förståelse för verksamhetens mål och regelverk i styrarbetet. Du är med och bidrar till att verksamheten har en god ordning och ett etiskt förhållningsätt. I rollen kommer du att arbeta nära vårt dataskyddsombud, verksamhetsledningen och andra specialistfunktioner på olika nivåer. Du kommer att vara med att bygga upp och utveckla en ny enhet i Stockholm och vara en viktig del i vårt arbete med dataskyddsfrågor och intern styrning.

 

I rollen ingår bland annat att:

• handlägga ärenden i dataskyddsfrågor för efterlevnad av registrerades rättigheter

• upprätta och förbättra rutiner och processer inom dataskydd och intern styrning, samt vara ett stöd för verksamheten och informera vid införande av nya rutiner och löpande

• ingå i verksamhetsplaneringsprocesser med kopplade processer samt administrera systemstöd för verksamhets -och riskrapportering

• ingå i verksamhetens visselblåsarteam

• omvärldsbevaka och analysera nya regelverk för vidareutveckling inom ansvarsområdet

 

Vem är du

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller annan relevant eftergymnasial utbildning. För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av att arbeta med dataskyddsfrågor och intern styrning. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete från en annan arbetslöshetskassa eller från myndighet där du arbetar med intern styrning.

 

Som person har du en förmåga att kunna entusiasmera och förmedla kunskaper till andra på ett pedagogiskt och prestigelöst sätt. Vidare är du strukturerad, ansvarstagande och lösningsorienterad.

 

Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och besitter ett gott självledarskap. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

 

Du är flytande i det svenska språket både i tal och skrift och du har mycket goda kunskaper i det engelska språket.

 

Du erbjuds

Är du den vi söker erbjuds du en mycket intressant och utvecklande tjänst i en trivsam miljö.

Tjänsten är placerad på Södermalm i Stockholm.

 

I denna rekrytering samarbetar Unionen A-kassan med Jurek Law. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan snarast, via www.jurek.se

 

Intervjuer sker löpande.

Facklig företrädare Petra Månsson Unionen klubben@unionensakassa.se

 

Övrigt

Arbetsmarknaden förändras i allt snabbare takt och arbetslöshetskassornas uppdrag har kanske aldrig varit viktigare. Ett fungerande omställningsstöd, en arbetslöshetsförsäkring, är central i ett dynamiskt välfärdssamhälle. Vi på Unionens a-kassa brinner för det här uppdraget. Vi är också nu inne i en intensiv digitaliseringsutveckling. Unionens a-kassa är den näst största arbetslöshetskassan i Sverige med 736 000 medlemmar.

 

Vi fattar beslut i ärenden om medlemskap och arbetslöshetsersättning enligt lagen om arbetslöshetskassor (LAK) och lagen om arbetslöshetsförsäkring (ALF). Arbetslöshetsförsäkringen är en omställningsförsäkring vid arbetslöshet och vårt arbete påverkar många människors vardag. Vi lägger stor vikt vid kvalitet, effektivitet, tillgänglighet och engagemang, och vår vision är att vara det självklara valet! Läs gärna mera på: www.unionensakassa.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Handläggare inom regelefterlevnad