Jurek Bemanning

Gruppchef / Business Controller till välkänd hotellkedja

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Business Controller under ett föräldravikariat (12 månader) till en roll som Gruppchef. I din roll kommer du att medverka i utvecklingen och genomförandet av effektiva och standardiserade hotellbokslut inom bolagets Shared Service Center (SSC). Du kommer att vara Gruppchef med personalansvar för 6 personer samt verka för en förbättrad intern kontroll och är delaktig i uppföljningen av den. Du ska främja en god relation med hotellen och hjälpa dem med en förbättrad och effektivare ekonomi- och hotelladministration.

 

Dina arbetsuppgifter kommer att bland annat bestå av att:

  • hantera löpande redovisningsfrågor
  • löpande följa upp hotellens resultaträkningar
  • vara delaktig vid månadsbokslut för hotellen
  • medverka i utvecklingen av månadsbokslutsarbetet
  • medverka till en hög nivå av internkontroll på hotellen genom regelbundna besök med återrapportering till såväl hotell som till SSC
  • främja och förbättra kommunikationen med hotellen och driva, hjälpa och underlätta utvecklingen av deras ekonomi- och hotelladministration
  • genomföra årliga internrevisionsbesök på hotellen
  • ständigt medverka till att utveckla, förbättra, förenkla och effektivisera processer och rutiner.

 

Vem är du

Du har minst en gymnasieutbildning eller motsvarande samt ca 3-5 års arbetslivserfarenhet i en roll som Controller. Du har fördelaktigen tidigare erfarenhet av personalansvar och som person ser vi att du är prestigelös, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du självständig, strukturerad och pedagogisk. Du har en god analytisk förmåga och är bra på att prioritera och arbeta mot deadlines.

 

Vidare har du goda kunskaper inom Officepaketet främst inom Excel och du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av systemen Raindance, Scorpio (Opera) eller Micros.

 


Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag som sträcker sig 12 månader under ett föräldravikariat. vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos kund i centralt belägna lokaler. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Perneryd på 070-437 66 50 mail: caroline.perneryd@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Caroline Perneryd

070-437 66 50

caroline.perneryd@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Gruppchef / Business Controller till välkänd hotellkedja