Jurek

Group Financial Controller till investmentbolag

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en Group Financial Controller med bakgrund inom fastighetsbranschen. I din roll som Group Financial Controller kommer du självständigt ansvara för upprättande av månads- och årsbokslut samt ansvara för ett antal dotterbolags årsredovisningar. Vidare kommer du ansvar för deklarationer samt löpande rapportering gällande regelverksuppfyllnad och att man uppfyller kraven från myndighet och investerare. I rollen ingår även viss fokus på koncernkonsolidering och du kommer till en början vara delaktig i den löpande konsolideringen för att på sikt ta mer ansvar. Som Group Financial Controller kommer du ingå i ett team på 12 personer och rapportera till CFO.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Månads- och årsbokslut

• Årsredovisning enligt IFRS

• Koncernkonsolidering

• Löpande rapportering och analysarbete

• Viss koordinering och administration rörande transaktioner mellan dotterbolagen

• Bistå i diverse utvecklingsprojekt

• Myndighetsrapportering samt rapportering till investerare

• Ad hoc analys

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från roller med fokus på kvalificerad redovisning och med fördel från fastighetsbranschen. Du har goda kunskaper inom K3 och IFRS och vi kommer se det som meriterande om du tidigare kommer från revisionsbranschen. Du är en avancerad användare i Excel och har en god systemvana. Som person trivs du med att arbeta i samarbete med andra och du är noggrann och strukturerad. Du har förmågan att ta ansvar och att arbeta självständigt. Du är flexibel och trivs i en föränderlig miljö där du anpassar dig lätt efter ändrade förutsättningar. Vidare ser vi att du är en kommunikativ lagspelare som är van att jobba mot många olika interna intressenter. Du tala och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa 6-9 månader, och det är viktigt att du finns tillgänglig under dom två första veckorna i juni. Kunden har sina lokaler i centrala Stockholm och erbjuder visst distansarbete. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Group Financial Controller till investmentbolag