Jurek

Gernandt & Danielsson söker en serviceinriktad receptionist

Gernandt & Danielsson är en av Sveriges främsta advokatbyråer och söker nu dig som vill vara med att utveckla ett vinnande servicekoncept tillsammans med ambitiösa arbetskollegor. Vill du arbeta på en högpresterande arbetsplats med förstklassig service kan det vara dig vi söker!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som receptionist har du en central roll på kontoret. Du är företagets ansikte utåt, tar emot och välkomnar besökare såväl som kollegor. Affärsverksamheten hos oss på Gernandt & Danielsson vilar på en kompetent och effektiv supportorganisation som arbetar med 5-stjärnig service där du får vara med och bidra till en förstklassig supportfunktion.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara, men begränsas inte till:

• Ta emot gäster och besökare och visa dem tillrätta

• Ta emot inkommande samtal och mejl till växeln

• Ansvara för kontorets accessbehörigheter

• Koordinering av konferensrum, lunch, fika, uppvaktningar och andra aktiviteter

• Ansvara för konferens- och kontorsmaterial

• Supportera i konferensen vid behov

 

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet av rollen som receptionist och gärna annat serviceyrke. Som person är du utåtriktad, tillmötesgående och hittar snabbt lösningar på uppkomna problem. Du tycker om att arbeta med människor och är en naturlig relationsskapare. För att vara rätt person i den här rollen behöver du vara serviceinriktad, lugn och uppmärksam i ditt bemötande. Du har ett intresse för att hjälpa andra och gör gärna det där lilla extra för att leverera bästa möjliga service. Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya direktiv. För att trivas i rollen behöver du tycka om att vara en "go to person", som gillar att ha många arbetsuppgifter av olika karaktär och arbeta såväl praktiskt som administrativt. Som kollega bidrar du med positiv energi och du trivs i en internationell miljö med stundvis högt arbetstempo. Vidare har du ett öga för detaljer och vill arbeta i en högpresterande arbetsmiljö. Du har goda kunskaper i både engelska och svenska, grundläggande kunskaper i Officepaketen samt en avslutad gymnasieexamen.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst där arbetet omfattar professionell service med en internationell prägel. Du kommer ha en viktig funktion i ett högpresterande och kompetent team som drivs av utveckling och engagemang. Gernandt & Danielsson har en kultur som präglas av samarbete och göra det omöjliga möjligt. Här på Gernandt & Danielsson har vi fantastiska medarbetare och en familjär känsla på kontoret där du välkomnas in i en topprankad byrå i centrala Stockholm.

 

Gernandt & Danielsson

Gernandt & Danielsson är en av de ledande svenska advokatbyråerna inom svensk och internationell affärsjuridik. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett team som präglas av professionalitet, stor kompetens och mycket stark laganda, där du får bidra med idéer och kunskap samt har möjlighet att påverka Gernandt & Danielssons utveckling för fortsatt tillväxt. Vi har ett stort engagemang för juridiken och vill ständigt förbättra oss, därför bedriver vi ett målmedvetet arbete för att utveckla byråns och medarbetarnas kompetens, affärsförståelse och projektledning. Vår styrka inom dessa områden bekräftas år efter år av oberoende rankinginstitut.

 

Information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att utgå från Gernandt & Danielssons kontor centralt i Stockholm. Till din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Vi samarbetar i denna rekrytering med Jurek Business Support. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Nelson på kristin.nelson@jurek.se eller konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se. För mer information, se www.gda.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 mars

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Gernandt & Danielsson söker en serviceinriktad receptionist