Jurek Bemanning

General Counsel till Coromatic

Arbetsbeskrivning

Vi söker en General Counsel med intresse för och erfarenhet av såväl entreprenadjuridik som affärsjuridik i allmänhet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

 

  • stötta verksamheten med att granska och hantera olika typer av avtal, både internationella samt nationella;
  • hantera frågor gällande outsourcing
  • driva och delta i projekt
  • hantera juridiska frågor inom bolaget
  • löpande råd och stöd

 

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och 5-10 års relevant erfarenhet av självständigt juridiskt arbete på en advokatbyrå, i ett större företag eller större organisation. Du har åtminstone under ett par års tid arbetat inom entreprenadjuridiken. Vidare har du erfarenhet av frågor gällande outsourcing, du är duktig på att både utforma och granska internationella samt nationella avtal. Har du erfarenhet av förhandling och arbete inom de nordiska länderna är detta meriterande.

 

Vi söker en person som vill arbeta rådgivande och stöttande nära verksamheten i en relationsskapande roll. Du är van att samarbeta i projekt men trivs även med självständiga uppgifter. Du är affärsdriven och har lätt att förstå verksamhetens behov. Du är lösningsorienterad och försöker alltid hitta en väg framåt. Vidare är du proaktiv, tar egna initiativ och strävar mot förbättring. Du är van vid att förklara juridiskt komplicerade frågeställningar på ett tydligt sätt.

 

Som person är du engagerad och serviceinriktad samt drivs av att utvecklas och göra ett bra arbete. Du är social och gillar att arbeta i en platt organisation där det är högt i tak och snabba beslut. Du är karismatisk och har lätt att få med dig andra.

 


Övriga upplysningar

Tjänsten är placerad på Coromatics kontor i Bromma, Ranhammarsvägen 20, port C. Rapportering sker till Coromatics VD, Erik Bertman.

 


Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Coromatic med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Psilander på telefonnummer 070-717 46 80 alternativt elin.psilander@jurek.se.

 


Om verksamheten

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

 

Företagets kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis bank och finans, sjukvården, försvaret och många andra organisationer där tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation är avgörande.

 

Coromatic erbjuder rådgivning, underhåll och service. Vi designar, bygger och driver våra kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet.

 

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Elin Psilander

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb General Counsel till Coromatic