Jurek

Fund accounting manager med erfarenhet från investmentbolag

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en fund accounting manager med fokus mot investment- och fondredovisning. Du kommer ingå i ett projekt där man ska se över redovisningsfunktionen samt hur man jobbar med redovisningen kring sina fonder. Du kommer självständig ansvara för moms- och skatteredovisningen samt agera intern funktion vid skattetekniska frågor. Vidare kommer du ansvara för årsbokslut, årsredovisning, rapportering till FI samt redovisningshantering av kapitaltransaktioner. Du kommer ingå i investeringsteamet som sköter lanseringen av verksamhetens nya fondportfölj samt rapportera till CFO.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Årsbokslut

• Årsredovisning

• Rapportering till FI

• Redovisning av kapitaltransaktioner

• IFRS rapportering

• Utveckla rapporteringsstrukturen

• Ad hoc

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en master eller likvärdigt med inriktning redovisning eller finans. Vidare ser vi att du har en gedigen bakgrund inom redovisning och med fördel från finansbranschen. Du trivs i högpresterande miljöer där man samtidigt förespråkar god arbetsmiljö och teamwork. Du är strukturerad, serviceinriktad, prestigelös och självgående. Du tar stort eget ansvar för de dagliga uppgifterna samt finns där för dina kollegor. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa under 6-12 månader. Kunden har sitt kontor i närheten av Östermalmstorg och det finns även möjlighet till distansarbete. För rätt person kan det även finnas chans till direktanställning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se eller Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Fund accounting manager med erfarenhet från investmentbolag