Jurek

Fremia söker Förhandlare/Rådgivare

Fremia söker Förhandlare/Rådgivare med fokus på förskola och skola.

Fremia är arbetsplatsen för dig som vill verka i en värderingsstyrd och visionär organisation. Vi är en etablerad arbetsgivarorganisation, som samtidigt präglas av en stark pionjäranda. Vi växer och söker nu en rådgivare och förhandlare med särskilt fokus på skolområdet.

 

Som rådgivare och förhandlare på Fremia vägleder du våra 1 300 arbetsgivare inom förskola och skola i arbetsrättsliga frågor. Du blir en viktig del av ett högkvalificerat förhandlarteam som brinner för att gemensamt utveckla våra medlemmar, vår arbetsplats och samhället i stort.

 

Genom att bidra i kollektivavtalsförhandlingar och ge rådgivning av hög kvalitet säkerställer du att våra medlemmar lyckas som arbetsgivare. Fremia organiserar en bredd av arbetsgivare inom förskole- och skolområdet. Från fristående förskolor och skolor som har funnits i decennier, till föräldrakooperativ med ideellt engagerade styrelser. Oavsett vilken medlem du möter, gör din rådgivning och expertis verklig skillnad varje gång.

 

Om rollen

Ditt uppdrag innebär:

• Rådgivning och stöd till arbetsgivare via telefon, e-post och möten.

• Planering och genomförande av utbildningar, från korta webbinarier till längre flerdagsutbildningar i samarbete med kollegor.

• Delta i centrala kollektivavtalsförhandlingar och hantering av tvister.

• Utveckling av kollektivavtal och samarbete med olika intressenter.

• Omvärldsbevakning med fokus på utbildning och skoljuridik, samt remisshantering.

 

Vem är du?

Dina erfarenheter:

• Akademisk utbildning inom juridik eller annan relevant akademisk utbildning, kombinerad med arbetslivserfarenhet från området.

• Erfarenhet av skoljuridik.

• Erfarenhet av liknande roll inom en arbetsgivar- eller arbetstagarorganisation.

 

Vi söker dig som har ett genuint intresse för fristående skolor och förskolor som bidrar till samhällsnytta. Du har även erfarenhet och särskild kunskap om skoljuridik. För att lyckas i rollen har du en naturlig konsultativ inställning, är ödmjuk och vill alltid lära dig mer. Du är självgående i din arbetsvardag och ser den självklara nyttan i att samarbeta och resonera med ditt närmaste team och övriga kollegor. Du är analytisk och har förmågan att anpassa dig till olika situationer. Dessutom är du van att hantera ett högt tempo och skicklig på att bygga relationer både internt och externt.

 

Vi erbjuder:

Fremia är Sveriges största oberoende arbetsgivarorganisation. Vi samlar 5 300 arbetsgivare med fler än 150 000 anställda inom kooperationen, civilsamhället och den idéburna välfärden. Vårt uppdrag är tydligt: att förhandla fram konkurrenskraftiga kollektivavtal, ge kvalificerad rådgivning och bedriva påverkansarbete som främjar våra medlemmar tillväxt och utveckling. Fremia strävar efter att bidra till ett demokratiskt samhälle där delaktighet och engagemang är i centrum.

 

Vi befinner oss på en utvecklingsresa med målet att bli ännu starkare för våra medlemmar. Vår organisation är rotad i våra grundvärderingar: trygghet, nyskapande och mångfald. Vi erbjuder en varm, inkluderande och dynamisk miljö med stort driv och initiativkraft. Vi blir aldrig fullärda och delar generöst med oss av vår kunskap till varandra. Du kommer att arbeta tillsammans med 40 kompetenta och engagerade kollegor.

 

Våra anställda omfattas av kollektivavtalet Tjänstemän inom civilsamhället. Vi erbjuder friskvård, subventionerad lunch och flexibla arbetstider. Vårt kontor, som vi delar med flera andra organisationer, ligger centralt på Södermalm i Stockholm.

 

Ansökan och mer information

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt! I denna rekryteringsprocess samarbetar Fremia med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson på telefonnummer 076-002 69 81, alternativt catarina.isaksson@jurek.se.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Fremia söker Förhandlare/Rådgivare