Jurek

Fransktalande HR-generalist till kund i Stockholm

För kunds räkning söker vi just nu en HR-Generalist/HR-ansvarig för ett spännande uppdrag med start i januari och löpande cirka tre månader framåt, om 40%. Är du trygg i arbetsrätten, trivs i rollen som rådgivare och gillar det operativa HR-arbetet? Då kan du vara den vi letar efter!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-generalist/HR-ansvarig kommer du agera bollplank till organisationens ledningsgrupp och stötta dem utifrån aktuella ärenden och pågående processer. En del i uppdraget kommer vara att säkerställa regelefterlevnad i anställningar utifrån LAS, men också att agera bollplank i arbetsrättsliga frågor och vid behov hantera facklig samverkan och förhandling.

 

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag kommer med flerårig erfarenhet från en bred HR-roll, där du känner dig trygg i de löpande processerna över HR-året. Du är trygg i arbetsrätten, van att självständigt driva fackliga förhandlingar och har ett coachande förhållningssätt. Detta uppdrag kräver att du är flytande i franska.

 

Mer om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start i början på januari och löpande tre månader, med en omfattning på 40%. Du har möjlighet att förlägga arbetstiden enligt önskemål, men såklart i dialog med kund, och där du kan arbeta såväl på plats som på distans. Nyfiken? Hör av dig till ansvariga konsultchefer My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Fransktalande HR-generalist till kund i Stockholm