Jurek Bemanning

Framåtlutad Business Controller till Orkla Care

Vill du vara en del av ett ambitiöst och verksamhetsnära Financeteam som värdesätter kvalitet och leveranssäkerhet? Är du engagerad, detaljfokuserad, med känsla för affärer och vill du vara med och bidra till bolagets utveckling framåt och samtidigt utvecklas själv? Då kanske rollen som Business Controller på Orkla Care passar dig!

 

Som Business Controller ingår du i Team Business Control som i huvudsak ansvarar för kontroll och uppföljning mot försäljning och marknad. Du kommer att arbeta i nära samarbete med sälj- och marknadsenheterna och rapporterar till Manager Business Control.Kontoret ligger i moderna lokaler centralt i Solna Business Park.

 

 

Arbetsuppgifter:

  • Analys och uppföljning av försäljning och marknadskostnader
  • Uppföljning av budget och estimat
  • Uppföljning av rabatter, varukostnad och marginaler
  • Stödja sälj- och marknadsenheterna med analys
  • Arbeta med business case, kontroll av produktprissättning, varukostnadsberäkning och innovationskalkyler
  • Medverka till att vidareutveckla controlling-funktionens processer och rutiner

 

Vem är du?

Du är civilekonom eller motsvarande med 2-3 års erfarenhet av arbete på finansavdelning, gärna inom FMCG och detaljhandel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kampanjuppföljning, business case och prissättningskalkyler. Orkla Care byter till SAP under 2019, har du erfarenhet av det är det en stor fördel. Du har mycket goda kunskaper i Excel, är en god kravställare med vana att presentera data på ett tydligt sätt.

 

Som person är du analytisk och klarar av att arbeta emot tighta deadlines. Du har en vilja att utveckla verksamheten likväl som att utveckla dig själv. Du är modig, vågar utmana och du är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är serviceinriktad och vill hjälpa sälj- och marknadsenheter och stöttar dem med uppföljning och rapporter av högsta kvalitet. Kvalitet ner på detaljnivå intresserar dig och du förstår vikten av god kontroll. Du är också en ansvarstagande teamplayer som gillar ett högt tempo.

 

 

Du erbjuds

Orkla Care har nyligen gjort en omstrukturering där Finance-avdelningen genomgått en organisationsförändring. Du har därför möjlighet att tillsammans med dina kollegor forma avdelningen och utveckla gemensamma rutiner och processer. Stämningen är god hos Orkla Care och vi söker dig som vill vara med och bidra till den trevliga arbetsmiljön på företaget!

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Orkla Care med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander, tel. 0736-12 05 55. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Orkla Care är en ledande leverantör av kosttillskott, hälsoprodukter, personliga hygienprodukter, sårvårdsprodukter och tvättmedel i Skandinavien. Några av de mest kända varumärkena är Grumme, L300, Pharbio, Family Fresh, Bliw, Nutrilett, Litomove, Maxim, LdB, Salvequick, Jordan och Pierre Robert. Produkterna säljs via bland annat dagligvaruhandeln, hälsokostbutiker och apotek.

 

Sökord: Business Controller, Financial Controller, Controller, Junior Controller, Business Analyst, Jr. Controller, Senior Controller, Group Financial Controller, Analytiker, Analyst

 

 

Område:

Solna

Stockholms län

 

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Mari Jehrlander

0736-120555

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Framåtlutad Business Controller till Orkla Care