Jurek

FP&A Analyst till Stanley Security

STANLEY Security är ett väletablerat företag inom säkerhetsbranschen som brinner för att skapa bättre lösningar för kunder och att hela tiden ligga framkant.

Vi söker nu två FP&A analyst för den norska respektive finska marknaden. 

 

Arbetsbeskrivning
Till STANLEY Security söker vi nu två FP&A analyst med fokus mot den finska/danska och den norska marknaden. Du kommer vara delaktig i en rad olika projekt för att effektivisera och standardisera  rapporteringen samt automatisera ERP systemet. Du kommer även ges möjlighet att driva arbetet vid budget- och forecastarbetet. Övriga projekt kan vara fokuserade mot diverse investeringsbeslut samt headcount. Du kommer ingå i ett team på fem personer och rapportera till senior FP&A analyst samt till respektive lands finanschef.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Budget och forecast
  • Månad- och kvartalsrapportering
  • Utveckla styrningsprocesser
  • Automatisera av ERP-system
  • Utveckla processer och rapportering
  • Standardisera processer
  • Bistå övrig ekonomifunktion med underlag.

 

Vem är du?
För att lyckas i rollen som FP&A analyst har du troligen en bakgrund inom redovisning och analys och är van vid att jobba i en internationell miljö. Du har även erfarenhet av rapportering och har varit delaktig i budgetarbetet. Vi tror att du idag jobbar som Jr Business/Financial controller eller som revisorsmedarbetare. Som person är du nyfiken, driven och trivs bäst i organisationer där man ta egna initiativ. Du har erfarenhet av att jobba i olika ekonomisystem och du har gedigna kunskaper inom Excel.  

 

Du erbjuds
Du erbjuds ett hyrköps uppdrag där du börjar som konsult och där du efter 6 månader kan bli överrekryterad till STANLEY Security. Du får möjligheten att jobba i en nordisk funktion där du kommer vara en viktig del i deras framtida utveckling. STANLEY Security har idag sitt kontor på Lindhagsgatan 76 men under rådande omständigheter sker arbetet hemifrån. Vidare ser vi gärna att du finns tillgänglig för omgående start, alternativt i augusti. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Om verksamheten
STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security ingår i STANLEY Black & Decker-koncernen. Vi finns i 12 europeiska länder med över 10 000 medarbetare och 200 000 kunder. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb FP&A Analyst till Stanley Security