Jurek Bemanning

Förvaltningsledare Ekonomi till Samhall i Linköping

Vill du arbeta i en utmanande och utvecklande roll med stora möjligheter till professionell utveckling?

 

Samhall söker just nu en Leveransansvarig för förvaltningsområdet Ekonomi med stor vana från ekonomi, system och projekt. Rollen är ny och innebär att tillsammans med verksamheten, ekonomi- och IT-avdelningen samverka till att utveckla affärssystemet och de finansiella processerna ur ett helhetsperspektiv.

 


Arbetsbeskrivning

I rollen som Leveransansvarig för förvaltningsområdet Ekonomi kommer du tillsammans med ett expertteam inom de olika ekonomifunktionerna att arbeta med vidareutveckling av affärssystemet IFS. Du kommer projektleda systemförändringar samt vidareutveckla, förbättra och effektivisera redan implementerade förändringar. Du kommer även ansvara för systemfrågor och underhåll vilket kräver goda kunskaper inom både ekonomi och IT.

 

I din roll som leveransansvarig kommer du bl.a. ansvara för att:

 

 • Arbetsleda och prioritera det operativa arbetet för utveckling av affärssystem IFS utifrån ett verksamhetsperspektiv
 • Säkerställa funktionalitet och internkontroll i finansiella system
 • Fånga och kravställa verksamhetsbehov
 • Agera Ekonomiavdelningens språkrör till integrerade processer/system
 • Utbilda och säkerställa framdrift i finansiella system och processer
 • Delta i och initiera interna utvecklingsprojekt
 • Projektleda enligt projektmetodik
 • Förändringsleda
 • Arbeta aktivt med att utveckla samverkansmodellen inom FO
 • Bidra i den digitala utvecklingsresa organisationen står inför
 • Budgetansvar
 • Ta fram leveransplaner tillsammans med IT
 • Skapa Business Case

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen som civilekonom alt. industriell ekonom samt minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Som person är du strukturerad och lösningsorienterad med ett sinne för affären och utveckling. Du har en naturlig fallenhet för att se helheten, en entusiasm att vilja bidra med utveckling och en god kommunikativ och social kompetens.

 

Rollen kräver även att du har tidigare erfarenhet av att projektleda, mycket god systemvana samt tidigare vana från systemimplementationer. Du har god förståelse för både flöden på en ekonomiavdelning så väl som processer på ett tjänstebolag. Har du även erfarenhet från automatiseringsprocesser är det meriterande.

 

Rollen innebär även att man har en god förståelse för lösningar bakom systemet likväl som verksamhetens behov och kräver därför att man som person är både lyhörd, flexibel och nyfiken.

 


Du erbjuds

Samhall är just nu i ett spännande digitaliseringsskede där du erbjuds en varierad roll i ett bolag som står för samhällsnytta och hållbarhet. Det är en snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar där du får möjlighet att bli del av ett framgångsrikt och växande företag med en härlig och bra atmosfär. Rollen är placerad i fina lokaler i centrala Linköping.

 

I den här rekryteringen samarbetar Samhall med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 


Om verksamheten

Samhall producerar en kombination av kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta som inget annat företag kommer i närheten av. Vi har ett tydligt och konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden – baserat på våra medarbetares kompetens och förmågor. Vår hållbara affärsidé har bland annat gjort att vi utsetts till Europas mest hållbara företag.

 

Vårt kärnuppdrag är att skapa utvecklande arbeten åt personer med olika funktionsnedsättningar. Genom att matcha rätt person till rätt arbete i konkurrensutsatta kunduppdrag skapar vi varje år nya möjligheter till arbete för tusentals personer som tidigare stått långt ifrån arbetsmarknaden. Med våra 25 000 anställda är vi landets största arbetsgivare och världsledande i att skapa utvecklande arbeten åt personer med funktionsnedsättning.

 


Område:

Linköping

Östergötlands län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Marie Källström

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 30 oktober

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Chef & Ledning Ekonomi & Finans Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Förvaltningsledare Ekonomi till Samhall i Linköping