Jurek Bemanning

Förvaltningsjurist till statlig organisation

Om verksamheten


Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en jurist inom förvaltningsjuridik/högskolejuridik till ett utvecklande uppdrag inom spännande statlig organisation. Konsultuppdraget är på heltid med start omgående och löper till och med den 31 augusti med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Huvuduppgifterna innebär att på den juridiska avdelningen handlägga studentdisciplinära ärenden och rådgivning inom förvaltningsjuridik, högskolejuridik samt offentlighet och sekretess.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen samt minst ett års erfarenhet av förvaltningsjuridiskt arbete vid myndighet, genomfört under de senaste tre åren. Eftersom avdelningen arbetar med rådgivning och kontakt på bred front är god förmåga att samarbeta och kommunicera med olika sorters människor ett krav. Du har också god förmåga och stort intresse för rådgivning inom området. Myndighetsspråket är svenska, men en del av kommunikationen kan komma att ske på engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av nämndarbete vid myndighet, aktivt arbetat med högskolejuridiska frågor samt är tingsmeriterad.

Du erbjuds

Ett utvecklande uppdrag inom en spännande statlig organisation. Uppdraget är heltid med start omgående och löper till och med den 31 augusti med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan, tillsammans med examensbevis,  så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Vi ser fram emot att höra från dig!

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Förvaltningsjurist till statlig organisation