Jurek

Försäljningchef region Sydväst till KONE, Göteborg

Vill du arbeta i en stor global organisation som är marknadsledande inom sin bransch? Är du redo att utvecklas vidare i din ledarroll? Nu söker KONE en Försäljningschef för region sydväst med placering i Mölndal, Göteborg.

 

I rollen som försäljningschef på KONE hör du till ledningsgruppen i sydväst och har det övergripande ansvaret för försäljning av Modernisering och Service i Göteborg. En central del i rollen är att utveckla och coacha dina medarbetare som du har det fulla personalansvaret för. Du leder säljteamet genom att på ett proaktivt och systematiskt sätt driva försäljningen, kommunicera tydliga mål, följa upp försäljningen mot uppsatta mål och säkerställa lönsamhet och tillväxt. I arbetsuppgifterna ingår att skapa en motiverad och målstyrd säljorganisation mål, att optimera omsättning, lönsamhet och budgetering, att säkerställa och genomföra KONE: s säljprocesser, samt att förankra och genomdriva centralt fattade beslut.

 

Det finns en god potential på marknaden och i rollen som försäljningschef har du en stor fördel av det starka varumärket i ledsagandet av säljteamet. Du får en rolig och utmanade roll i ett lojalt och professionellt team om 10 säljare.

 

Kunskap, utbildning och erfarenhet

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

• Minst 2-3 års erfarenhet av en ledarskapsroll med starkt kommersiellt fokus.

• Motiveras av goda försäljningsresultat och har ett gott affärssinne samt goda kundrelationer.

• En utbildningsbakgrund i form av universitets-/högskoleutbildning.

• Engelska och svenska hanterar du obehindrat i såväl tal som skrift.

• Goda datakunskaper, då vi arbetar i CRM-system samt MS Office.

 

För att lyckas i rollen är du resultatorienterad, självgående och strukturerad. Du är en ambassadör och förebild som alltid tänker, talar och genomför åtgärder som ökar försäljning och ger kundnytta. Du stimuleras av ett högt tempo, kan fatta beslut under press och har ett intresse för att vara med och utveckla en säljorganisation i ett stort globalt företag.

 

Som ledare är du ödmjuk, trygg och motiveras av att coacha och inspirera dina medarbetare till goda resultat. Vidare är du en närvarande, stabil och trygg person som är trygg med att leda en grupp och som kan kommunicera en tydlig förväntan och målbild.

 

Vi erbjuder

• Vi erbjuder mycket goda utvecklingsmöjligheter i en innovativ och miljömedveten organisation.

• Ett ansvarsfullt, fritt men också utmanande arbete i ett av världens ledande hissföretag.

• Marknadsmässig lön med tillhörande bonusprogram samt tjänstebil.

• Kollektivavtal, förmånsportal och ATF.

 

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Urval kan komma att ske löpande och vi reserverar oss för att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar KONE med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.

 

Om KONE

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. Vi förstår oss på människors behov av att förflytta sig tryggt och bekvämt i och mellan byggnader. Det vi kallar People Flow. 2021 hade KONE en omsättning på 10.5 miljarder euro och vid årets slut över 60 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 januari

Kategorier : Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Försäljningchef region Sydväst till KONE, Göteborg