Jurek

Förhandlare till Fastighetsägarna Syd

Vill du vara med och verka för en välfungerande och hållbar fastighetsmarknad? Har du ett intresse av förhandling och vill verka som en kunskapsbyggare och en relationsskapare? Då har vi en spännande tjänst för dig!

 

Fastighetsägarna är en kunskapsorienterad branschorganisation med både bredd och spetskompetens inom frågor som rör fastighetsbranschen. Hos oss på Fastighetsägarna Syd arbetar medarbetarna inom olika områden som exempelvis fastighetsjuridik, hyresförhandling, kommunikation och opinionsbildning. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. I Fastighetsägarna Syd ingår Skåne, Blekinge och Kronobergs län. Nu söker vi en förhandlare till vårt kontor i Växjö.

 

Om rollen

I din roll som förhandlare hos oss kommer du att förhandla bostadshyror med Hyresgästföreningen utifrån generella årliga förhandlingar och standardhöjningar av bostadslägenheter. Du får ett helhetsansvar där du arbetar med hela processen "från ax till limpa". Du agerar också rådgivande vid hyresrättsliga frågeställningar och utför förhandlingstjänster såsom exempelvis bruksvärderingar. Vidare så kommer du att ha kunskap om hyresnivåer på aktuella orter och kommer att beräkna hyresnivåer utifrån hyressättningsmodeller och analysverktyg. Det förekommer också tilläggsförhandlingar på grund av olika typer av standardförbättringar.

 

I din roll som näringspolitiskt ansvarig ingår att koordinera medlemsaktiviteter, distriktstyrelsemöten och att initiera och driva kontakter med kommunala tjänstemän, beslutsfattare och politiker. Att bistå våra medlemsföretag med service och driva frågor som är viktiga för dem är något vi brinner för.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom juridik, ekonomi eller fastighetsförvaltning och minst två års arbetslivserfarenhet. Du är även flytande i svenska, både i tal och skrift.

 

Rollen som förhandlare och näringspolitiskt ansvarig innefattar mycket kontakt med olika typer av människor vilket kräver att du trivs med många olika kontaktytor och att du är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Du trivs med att arbeta självständigt och du tar stort ansvar för dina projekt. För att lyckas i rollen bör du vara positiv, lösningsorienterad och resultatinriktad. Vidare är du ordningsam med hög administrativ förmåga som tycker det är spännande med lagar och regler.

 

Vad erbjuder vi dig?

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Recruitment & Consulting med en möjlig omfattning från 50% - 100%. Uppdraget startar så snart som möjligt och löper på i cirka ett år, med goda möjligheter till förlängning och anställning direkt hos Fastighetsägarna Syd.

 

Vi erbjuder dig en varierande tjänst i en öppen och lyhörd miljö där teamkänslan är stark. Nya idéer som utvecklar vår verksamhet uppmuntras alltid och tillsammans arbetar vi mot gemensamma mål. Vi arbetar aktivt för att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss finns alla förutsättningar för att trivas och växa.

 

Ansökan

Nyfiken? Vid frågor kring rollen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Friberg, 076-002 69 69 eller johan.friberg@jurek.se. Vi hoppas tillsätta denna roll så snart som möjligt, så tveka inte med din ansökan.

 

Område

Växjö

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 6 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Förhandlare till Fastighetsägarna Syd