Jurek Bemanning

Företagsrådgivare till Plana Juridiska i Täby

Om verksamheten
Plana Juridiska är ett spännande tillväxtbolag med runt 20 medarbetare som sitter i Täby Centrum. Du kommer att ingå i ett säljteam på tre personer där du kommer att ha stora möjligheter till personlig utveckling. Ni arbetar tillsammans med ekonomer och jurister i de pågående kundprojekten som syftar till att stödja och utveckla klienternas/ kunders rutiner i deras förbättringsarbete inom ekonomi- och verksamhetsstyrning.


Arbetsbeskrivning

Du arbetar i en rådgivande roll mot kunder för att ge dem nya perspektiv och hjälper dem att vända bolagets ekonomiskt ansträngda situation till ett nytt läge av ekonomisk kontroll och lönsamhet. Du har relationsbyggande samtal och vill vägleda bolaget kring hur de ska komma på fötter igen. Du hjälper helt enkelt kunden med att vända motgång till framgång.

En viktig del av arbetet är att ta kontakt med nya kunder samt vara en aktiv och engagerad partner till Planas aktuella kunder. I ditt team kommer ni att tillsammans ansvara för att;

-       Prospektera nya kunder
-       Ta fram underlag och göra analys
-       Utföra kreditkontroller
-       Utveckla och vårda kundrelationer
-       Bistå verksamheter med professionellt stöd och nödvändig rådgivning


Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har en utbildning inom ekonomi och något års erfarenhet av rådgivande tjänst, gärna från bank/finans. Har du tidigare arbetet i servicebranschen eller med relationsskapande försäljning är detta meriterande. Det är av stor vikt att du är affärsdriven och har förmågan att förstå och analysera information. Vi ser att du drivs och motiveras av kundkontakt och att göra affärer. Som person är du noggrann, initiativrik och resultatorienterad. Du är van vid högt tempo men är fortfarande strukturerad i ditt arbete och ligger gärna steget före.


Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst hos ett företag som fortsätter att växa. Ett företag som tycker att det är viktigt att belöna sina medarbetare när det går bra och där personlig utveckling står högt på agendan. Kontoret är beläget i mycket fina lokaler i Täby Centrum. Detta är en tillsvidaretjänst med start så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande.


Start

Omgående

Lön

Enligt överenskommelse

Sökord
Företagsrådgivare, Försäljning, Account Manager, Kundansvarig, B2B

Område:

Täby
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Victoria Tjernström
victoria.tjernstrom@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 16 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Företagsrådgivare till Plana Juridiska i Täby