Jurek

För dig som söker arbete inom Marknad och Kommunikation

Om Jurek
Jurek erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad/Kommunikation och Administration. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.


Din intresseanmälan:
Vi på Jurek Marketing & Communication (tidigare Sense Talents) vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att jobba inom Marknad och Kommunikation, i en bredare strategisk roll eller i en mer specialiserad. På Jurek Marketing & Communication träffar vi proaktivt kandidater, och vill därför gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att ta nästa karriärkliv, antingen som visstidsanställd konsult hos oss eller i en fast tjänst hos någon av våra kunder.

Vi söker dig som vill utvecklas inom Marknad och Kommunikation och som är intresserad av att arbeta ute hos våra kunder. Du trivs med att arbeta konsultativt – du är van vid att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och situationer. Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet.

Gällande visstidskonsulter söker vi efter personer för både kortare och längre uppdrag och som helst finns tillgängliga omgående. I våra konsultuppdrag får du chans att lära dig om olika typer av branscher och organisationer.

Vi vill att du har minst ett par års erfarenhet sedan tidigare samt gärna har en akademisk utbildning inom Marknad och Kommunikation. 

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och tjänster samt hur det är att jobba via oss kontakta Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se som dagligen arbetar med våra roller inom Marknad och Kommunikation. Följ oss gärna på vår hemsida och på LinkedIn för att få uppdateringar om aktuella tjänster/uppdrag och för senaste nytt inom HR.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida rekryterings- och konsultuppdrag.

Sökord: Kommunikation Marknad Kommunikatör Marknadskoordinator Digital kommunikation

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 september

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb För dig som söker arbete inom Marknad och Kommunikation