Jurek

Folkets Ombud söker ett juridiskt ombud

Folkets Ombud företräder de som drabbats av personskador gentemot försäkringsbolag, för att dessa skall erhålla rätt ersättning. Årligen företräder vi ca 500 personer varav ca 450 är skadade som uppkommit i följd av trafik. Våra klienter finns över hela landet.


Arbetsbeskrivning:
Som juridiskt ombud företräder du klienters ärenden för att de skall få rätt ersättning från försäkringsbolagen. Du driver dina ärenden självständigt. Arbetet innebär kontakt med klienter, försäkringsbolag och olika myndigheter vilket betyder att du kommer ha många olika kontaktytor. De ersättningar klienterna har rätt till är vanligtvis för kostnader, sveda och värk, inkomstförlust, ärrersättning samt medicinsk och ekonomisk invaliditet.


Vem är du?
Vi ser att du har mångårig och bred erfarenhet av personskadeersättning från trafikförsäkring. Din bakgrund kan vara antingen från ett försäkringsbolag där du arbetat med reglering av personskador eller från en advokatbyrå där du har företrätt klienter i liknande ärenden.

Du kan självständigt hantera komplexa ärenden. Du är nyfiken på att utveckla din kompetens, då det sker en ständig utveckling gällande ersättningar samt drivs av att säkerställa att dina klienter får ersättning.

Det är viktigt att du har förmåga att kommunicera, samarbeta och samtidigt kunna ta ansvar över flera ärenden samtidigt. I ditt arbete är du noggrann och kan se såväl detaljerna som helheten och är van att prioritera. Du är engagerad, lösningsorienterad och har en positiv attityd.

Du har goda kunskaper i svenska samt är trygg med att arbeta i Microsoft Office och då framförallt Excel och Word.


Du erbjuds:
Du kommer till en trevlig arbetsmiljö där det förväntas av dig att självständigt ta ansvar över dina arbetsuppgifter. Du kommer få möjlighet till en professionell utveckling. Atmosfären är en öppen företagskultur med fokus på att säkerställa att klienterna får ersättning.


Din ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Folkets Ombud med Jurek, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på telefonnummer 0707-91 39 80 alternativt via mail: mia.bailey@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Område: Malmö
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 27 februari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Folkets Ombud söker ett juridiskt ombud