Jurek

Floorplaning Administrator till BMW Financial Services

Arbetsbeskrivning:

Som administratör för commercial finance till BMW Financial Services kommer du att vara en del av ett roligt och högpresterande team. Du ges en chans att få jobba för ett internationellt företag med ett starkt varumärke och där du får en viktig pjäs i att utveckla rollen. I denna roll kommer du både ges chans att jobba administrativt och du kommer även ha en nära kontakt med BMW:s återförsäljare.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Hantera frågor rörande Commercial finance

• Dagliga avstämningar

• Kontrakt och avtalsgranskning

• Terminering av avtal

• Intern service till andra avdelningar

 

 

Vem är du

För att lyckas i rollen har du troligen jobbat 2–3 år inom ekonomi, back office eller administration. Dina arbetsuppgifter har innefattat avtalsadministration, avtalsgranskning och du har en god vana vid att ha både intern och extern kontakt. Du har troligen en universitetsexamen inom ekonomi eller likvärdigt. Som person är en du en utåtriktad, positiv, flexibel och trivs både med att arbeta självständigt och i team. Du är duktig på att skapa förtroende hos både kunder och interna kontakter och gör ditt yttersta för att ge en bra service. Du har god erfarenhet av MS Office och vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat med Floor Planing eller i Coreview. Det är viktigt att du känner dig trygg i att både skriva och tala på engelska samt ett till nordiskt språk.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds att bli en del av ett härligt team och ett starkt varumärke. BMW sitter i moderna lokaler i Sollentuna/Silverdal med bland annat tillgång till gym och gruppträningsklasser som alla får ta del utav. Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.

 

 

Om verksamheten

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag och ett helägt bolag inom BMW Group. Bolaget har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar de miljontals bildrömmar runt om i världen och är en naturlig del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har BMW Financial Services sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos dem.

 

Område: Sollentuna

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 1 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Floorplaning Administrator till BMW Financial Services