Jurek

Flertalet handläggare sökes till Bostadsbolag i Stockholm!

Nu söker vi ett flertal handläggare till ett bostadsbolag i Stockholm. Har du tidigare arbetat som handläggare och har goda kunskaper i olika sorters systemstöd? Trivs du i servicerollen och är en stjärna på administration?

Tveka inte att söka redan idag! 

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som förmedlingshandläggare/handläggare kommer du arbeta med att registrera lägenheter, granska handlingar, skapa och publicera bostadsannonser samt boka visningar för de bostadssökande.

 

Vidare kommer du även ha viss kontakt med bostadssökande för att stämma av om de uppfyller de krav som gäller för den lediga lägenheten. Du kommer också svara på uppkomna frågor om exempelvis kötider och regler.

 

 

Vem är du?

Vi tror att du är en person som är strukturerad, van att planera och disponera din tid effektivt. Arbetet ställer stora krav på att du har förmågan att arbeta noggrant men samtidigt effektivt. Vidare tror vi att du trivs bra att arbeta självständigt men samtidigt i en arbetsgrupp med teambaserat arbetssätt. Du ska också ha:

 

• En avslutad gymnasieutbildning

• Erfarenhet av att arbeta i olika systemstöd

• Ha goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift

• Tidigare handläggningserfarenhet är meriterande tex. på myndighet, försäkringsbolag eller bank

 

Meriterande för tjänsten är om du har kunskaper i fler språk.

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% (arbetstid 39,5 h/v) med start omgående. Uppdraget löper 3–6 månader, med möjlighet till förlängning. Placering: Stockholm. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Flertalet handläggare sökes till Bostadsbolag i Stockholm!