Jurek

Flera kundtjänstmedarbetare sökes till Försäkringskassan

Är du en engagerad och serviceinriktad kundtjänstmedarbetare som söker nytt uppdrag? Nu söker vi flera kundtjänstmedarbetare till vår kund som är en myndighet med placering i Åmål. Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta mot vår kunds partners, där du hjälper dem att identifiera sina behov samt ge dem allmän och specifik information, huvudsakligen via telefon. Varje samtal är unikt och behöver mötas utifrån sitt specifika behov. En viktig del av uppdraget är att informera och ge support i självbetjäningstjänster, för att skapa förutsättning för att de själva ska kunna sköta sina ärenden.

 

Det kommer att finnas en ansvarig chef som tillsammans med handledare kommer att vägleda dig samt stötta med eventuella frågor som dyker upp i ärendehandläggningen.

 

 

Vem är du?

Du ska uppfylla följande;

• har slutbetyg från gymnasium eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga

• minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

• har erfarenhet av kundmöten och är mycket serviceinriktad

• har god datorvana

• erfarenhet av att arbeta i telefon

• är kvalitetsmedveten samt mål- och resultatinriktad

• har god kommunikativ förmåga

• har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

• förstår och värdesätter människors olikheter

• trivs med möten över telefon

 

Observera att du för detta uppdrag inte får ha någon anmärkning vid en UC-kontroll.

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid 100% med start senast 2021-10-01 och löper i 3 månader, med möjlighet till förlängning om 3 månader. Uppdraget påbörjas med en introduktionsutbildning som kommer att genomföras under ca 8 arbetsdagar med start 1 oktober 2021. Arbetstiden är 8 timmar per dag med 30 min lunch och kan förläggas mellan kl. 08:00-16:30. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Placering i Åmål. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Åmål

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Åmål . Publicerat : 25 augusti

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Flera kundtjänstmedarbetare sökes till Försäkringskassan