Jurek

Flera handläggare sökes till myndighet i Nyköping

Nu söker vi flera engagerade handläggare till en myndighet som ska arbeta med folkbokföringshandläggning med placering i Nyköping/distans. Uppdraget förväntas börja 28 juni och löper till 30 september med chans till förlängning på 3 månader. Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer i denna roll framför allt arbeta folkbokföringshandläggning åt vår kund och vara ansiktet utåt. Du kommer att besvara inkommande samtal och ge svar på allmänna frågor. Du kommer att ingå i ett team om 40 medarbetare, av olika åldrar, som finns där för frågor och för att hjälpa dig under uppdragets gång. I den här tjänsten är det viktigt att vara serviceinriktad och snabbt kunna anpassa sig till olika situationer som kan uppstå samt att tycka om att arbeta med människor. Det är viktigt att du har ett vänligt bemötande, även under stressiga förhållanden och har förmågan att lyssna av och förstå behov hos de som kontaktar vår kund. 

 

 

Vem är du?

Du ska uppfylla följande;

• gymnasium eller likvärdig utbildning inom relevant område

• minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

• kunskaper i MS Office eller likvärdigt och generellt god datavana

• kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

• Det är meriterande om du har minst två (2) månaders arbetslivserfarenhet från telefonkundtjänst under de senaste arton (18) månaderna. Med telefonkundtjänst avses att arbetets huvudsakliga arbetsuppgift bestått i att per telefon besvarat frågor via inkommande samtal.

 

Som person är du:

• Positiv, serviceinriktad, kundorienterad.

• God kommunikativ förmåga.

• Har ett bra bemötande både mot kunder och kollegor och inge förtroende.

• Kan arbeta självständigt, men samtidigt ha mycket god förmåga att samarbeta.

• Stimuleras av att arbeta i ett högt tempo.

• Är noggrann och ansvarstagande och respekterar schemalagda tider.

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid 100% med start senast 2021-06-28 och löper tom. 2021-09-30 med möjlighet till förlängning om 3 månader. Arbetstiden är 8 timmar per dag med 30 min lunch och kan förläggas mellan kl. 07:45-18:15. Vissa veckor under sommaren kan det vara något förkortat öppethållande, arbetstiden är dock fortsatt 8 timmar per dag. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Placering i Nyköping och delvis på distans. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Nyköping

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Nyköping . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Flera handläggare sökes till myndighet i Nyköping