Jurek Bemanning

Fleet planning officer till Toyota Material Handling Sweden

Om verksamheten
Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar.

 

Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna.

 

 

Arbetsbeskrivning
Drivs du av komplexa analyser och av att effektivera processer till det yttersta?


Vi söker idag en Fleet planning officer till vårt huvudkontor i Solna.

Våra kunders tillgänglighet till sin maskinpark är A och O och grundar sig i optimerade serviceintervaller. Ditt jobb kommer att innebära en djupdykning i en stor och komplex mängd data ur vilken du sedan genomför analyser samt tar fram förändringsförslag. Detta för att skapa ett signalsystem där serviceintervallerna optimeras. Du kommer dagligen ha kontakt med servicechefer och tekniker för att skapa dig en förståelse över varje enskild individs behov i syfte av att skapa effektivitet i serviceledet.

 

 

Vem är du?
• Du har djupgående kompetens och ett brinnande intresse av att gräva i stora mängder data, analysera detta samt hitta samband och lönsamhet i processerna
• Du har gärna erfarenhet av optimering och av att bygga databaser
• Du har mycket goda kunskaper i Excel och har en passion för att hitta den mest effektiva och optimala lösningen på problem
• Du kommer att ha en självständig roll vilket innebär att vi förväntar oss att du har ett eget driv och sätter din dagliga agenda för att nå dina nyckeltal

 

 

Du erbjuds
Vi erbjuder en mycket viktig roll inom Toyota Material Handling som är både utmanande och spännande. Din arbetsplats kommer att vara belägen i trevliga lokaler i Solna Gate. Du erbjuds bra personalförmåner så som t.ex. friskvård, pension och försäkringar.

I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Jurek Rekrytering & Bemanning. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Låter detta intressant är du välkommen att ansöka med CV och ett personligt brev.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

 

 

Område:
Solna
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Solna

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Fleet planning officer till Toyota Material Handling Sweden