Jurek

Fleet advisor till Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group

Nu söker vi en kundserviceinriktad medarbetare till ett av europas mest expansiva billeasingföretag, Alphabet Fleet Services i Sollentuna. Är du en person som brinner för att ge service i världsklass och har en passion för kundkontakt? Gillar du dessutom att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med andra – då har vi tjänsten för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer ditt ansvarsområde och uppgifter vara att jobba med våra kunder och deras förare för att hjälpa dem med deras dagliga frågor. Huvuddelen i arbetet är att ta emot frågor via mail och telefon för att lösa varierande uppgifter. Tilläggande är att säkerställa effektivitet och kvalitet i processen samt leverera kvalitativ support internt och externt.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar;

• Daglig hantering av inkommande mail och telefonsamtal

• Ansvara för att inkommande ärenden blir besvarade i tid

• Försäkra dig om att Alphabet levererar hög kvalitet och bidrar till att skapa kundnöjdhet

• Ständigt medverka för att förbättra och utveckla kundhöjdheten

• Löpande optimera processer för att för bättra effektivitet, kvalitet och säkerhet

• Löpande administrativa arbetsuppgifter för att stötta andra inom teamet, exempelvis med enklare bokföring så som hantering och bokning av leverantörsfakturor

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundservice. Har du erfarenhet från finansiering- eller vagnparkssektorn är det meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet av enklare bokföring.

 

Som person är du en organiserad, pålitlig och positiv och du trivs i en roll där du har daglig kontakt med kunder och kollegor. Du är även van vid att hantera stressiga situation och är duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter för att du och dina kollegor ska leverera en positiv upplevelse för BMW:s kunder.I denna process kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för att få in nästa supportstjärna till BMW:s supportteam.

 

Alla som jobbar för Alphabet och BMW Financial Services är stolta att levera bilar, finansiering och kundupplevelser med högsta kvalitet. Vill du också vara stolt? Dela din passion för kundservice.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuder ett konsultuppdrag fram till årsskiftet 2022 och för rätt person finns det god chans till förlängning. Under konsultuppdraget kommer du vara anställd hos Jurek men arbeta hos BMW Group i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

 

Om Alphabet Fleet Services

Alphabet Fleet Services är en del av BMW Financial Services som är BMWs eget finansbolag och ett helägt bolag inom BMW Group. Bolaget har lång erfarenhet av att finansiera BMW- och MINI-bilar och kan märkena bättre än något annat finansbolag. Inom Alphabet är vi märkesoberoende och finansierar alla bilmärken. Vi hjälper våra kunder med att skräddarsy innovativa och hållbara helhetslösningar inom företagsbilar och Fleet Management - oavsett typ av företagsleasing.

 

Område: Sollentuna

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 16 november

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Fleet advisor till Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group