Jurek Bemanning

Fleet Advisor / Kundtjänst till Alphabet, en del av BMW Group

Vill du vara en del av Europas mest expansiva billeasingföretag, Alphabet Fleet Services? Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group, söker nu en Fleet Advisor inom Customer Services till deras team i Sverige!

Du kommer att vara en del av ett roligt, opretentiöst och högpresterande lag, där du erbjuds en arbetsplats med ett starkt varumärke och en intressant och krävande roll i ett internationellt företag. Vi ställer stora krav men erbjuder också mycket i gengäld.

Som Fleet Advisor ansvarar du för inkommande samtal från våra kunder och för att skapa en premiumupplevelse till våra kunder. Om du är rätt person med rätt inställning kan du på sikt få möjlighet att avancera inom teamet och BMW Group.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantera inkommande samtal och mail samt bidra med support till kunder
  • Ansvara för att alla inkommande samtal behandlas i tid
  • Försäkra dig om att Alphabet levererar hög kvalitet och bidrar till att skapa en god kundnöjdhet
  • Ständigt medverka till att förbättra och utveckla kundnöjdheten
  • Ansvara för att sprida och dela passionen för Alphabet såväl internt och externt

Verksamheten är belägen i moderna lokaler i Sollentuna och du kommer att rapportera till Alphabets COO Nordic.

Vem är du?
Vi tror att du är gymnasieekonom/alternativt är nyutexaminerad akademiker gärna inom ekonomi eller motsvarande. Har du erfarenhet från den finansiella sektorn är detta meriterande. Vidare talar du och skriver obehindrat både på svenska och engelska, är van vid att hantera olika system samt har ett siffersinne.

Då rollen innehåller ett brett spektrum av uppgifter är det viktigt att du är flexibel och kan ta itu med olika utmaningar samtidigt. Du är pålitlig och positiv som person som enkelt skapar förtroende och uppskattar de många dagliga kontakterna med kunder och kollegor. Du håller dig organiserad och detaljorienterad även vid stressiga situationer och är en stark lagspelare. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds
Du erbjuds ett konsultuppdrag som löper tillsvidare, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos Alphabet, en del av BMW Group. Uppdraget är på heltid men start omgående. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på 0707-757669 mail: petronella.wilse@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via 
www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Fleet Advisor / Kundtjänst till Alphabet, en del av BMW Group