Jurek Bemanning

Finsktalande Sales Advisor till BMW Group Northern Europé

Om BMW Group Northern Europe

BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum. I Norden har BMW Group ca 200 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. Under 2016 såldes mer än 40 000 BMW, 2400 BMWi, 3 600 MINI samt ca 2 200 motorcyklar i de nordiska marknaderna, vilket var ett rekordår. För mer information om BMW besök deras websida www.bmwgroup.com eller www.bmwframtid.se

Arbetsbeskrivning

BMW Group Northern Europe söker nu en Sales Advisor till deras Sales Operation-avdelning. I rollen kommer du att arbeta mot återförsäljare i Norden med fokus på Finland samt ha kontakt med olika funktioner på BMWs huvudkontor i Tyskland. Du kommer även att vara ett stöd för företagets interna säljavdelningar där du bistår med administrativ support.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Svara på frågor på både mail och telefon från återförsäljare och underlätta för deras försäljning och effektivitet samt bistå med information om orderhantering, produktionstillgång, leverans, produktfrågor och prisrelaterade frågor.

-  Kontrollera kundsålda bilorder och interna order i ordersystem.

- Uppdatera priser i systemen och administrera modellutbud i BMWs säljkanaler.

- Administrera interna fordon i regionen.

Vem är du?

Tjänsten ställer krav på din språkliga förmåga och du ska kunna kommunicera på både svenska och engelska, det är även meriterande om du är flytande i finska. Du ska ha arbetat serviceinriktat tidigare och vara en van administratör. Vidare ska du vara en van användare i Office-paketet och ha mycket goda kunskaper i Excel.

Som person söker vi dig som brinner för att ge förstklassig service och som trivs med att ha många kontaktytor, både interna och externa. Vidare ska du vara social, noggrann och gilla att arbeta med problemlösning.

Du erbjuds

Tjänsten är placerad på BMWs nordiska huvudkontor i Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och tillgång till gym och dagliga träningspass. Tjänsten är på heltid med start omgående och löper ett år framåt, med goda chanser till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Jurek Rekrytering och Bemanning men arbeta hos BMW.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Timper på evelina.thimper@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : För 3 timmar sedan . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 december

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Finsktalande Sales Advisor till BMW Group Northern Europé