Jurek Bemanning

Finsktalande reklamationshandläggare till internationellt bolag!

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi efter en finsktalande reklamationshandläggare till ett välkänt internationellt bolag. Detta är ett konsultuppdrag som är tänkt att påbörjas under november 2019 och som löper till 2021-04-30 med chans till förlängning.

I rollen som reklamationshandläggare kommer du att arbeta med att handlägga kundtjänstärenden där kunder har uttryck missnöje med en produkt, tillverkare eller övriga problem och missnöjen. Det innebär att du tar emot dessa ärenden via telefon och mail, samlar ihop nödvändig information för att kunna handlägga ärendet i form av rapporter, lagar, fakta och övrig dokumentation för att slutligen försöka lösa kundens problem. I det arbetet ingår att kunna göra en bedömning av lämplig kompensation från fall till fall, följa upp tidigare ärenden, se över om det föreligger felaktig information på webbsidan och/eller manualen samt att översätta text för manualer och webb. Övriga kundtjänstärenden kan också förekomma i rollen


Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta inom kundtjänst, och har du hanterat reklamationsärenden är det mycket meriterande. Du ska vara van att arbeta med datorn som verktyg, samt att arbeta och navigera dig i olika system. Vidare ska du tala och skriva flytande finska, och du har även goda svensk- och engelskkunskaper i tal och skrift samt goda kunskaper i Outlook och MS Office. Har du erfarenhet av konsumentlagstiftning, returer och försäkringsärenden är även det mycket meriterande. Som person har du lätt för att fatta beslut, och du är även effektiv, strukturerad, nyfiken och driven.


Du erbjuds

Ett uppdrag som reklamationshandläggare på ett välkänt internationellt bolag som är verksamma Kista. Uppdraget omfattar heltid med start i november 2019 och löper till 2021-04-30 med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Widgren


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 oktober

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Finsktalande reklamationshandläggare till internationellt bolag!