Jurek Bemanning

Finsktalande Ekonomiassistent till Hexagon Geosystems

Vill du jobba på ett globalt, marknadsledande bolag i en innovativ bransch? Är du den som först upptäcker flaskhalsar i processer och drivs av att jobba proaktivt och lösningsorienterat? Vi söker nu en social och prestigelös medarbetare till Hexagon Geosystems kontor i Liljeholmen.Arbetsbeskrivning

I rollen som Ekonomiassistent kommer du att ha bokföringsansvaret för Leica Geosystems verksamhet i Finland. Du kommer att ha tät kontakt med dina finländska kollegor, varför kunskaper i finska är ett absolut krav. Tjänsten rapporterar till Accounting Manager i Stockholm.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

  • Ansvara för leverantörsreskontran 
  • Bokföra banktransaktioner och kundbetalningar 
  • Avstämningar vid månadsslut 
  • Momsdeklarationer och betalningar 
  • Månatlig avstämning av Intercompany-transaktioner 
  • Vara behjälplig vid årsbokslut 
  • Övriga uppgifter enligt överenskommelse

 

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har kunskap om både svensk och finländsk moms samt är flytande i finska när det kommer till tal och läsförståelse. Flytande svenska samt engelska i tal och skrift är ett krav. Erfarenhet av svenska och finska redovisnings- och förmånsregler är meriterande. Har du vana av att arbeta i SAP ser vi det som en fördel.

 

Som person är du prestigelös och har ett lösningsorienterat och proaktivt arbetssätt. För att lyckas i rollen tror vi att du gillar ett högt tempo och trivs med att jobba självständigt såväl som i grupp.

 


Du erbjuds

I rollen som Ekonomiassistent blir du en del av ett positivt team om fem medarbetare i en platt, öppen och dynamisk organisation.

 

I den här rekryteringen samarbetar Hexagon Geosystems med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om verksamheten

Med sin unika portfölj av geospatiala och branschinriktade lösningar är Hexagons division Geosystems en marknadsledare inom informationsteknologier. De hjälper yrkesmän inom många branscher att få en skarpare bild av sin omgivning och att bättre utföra sitt arbete. Du kan läsa mer om Hexagon Geosystems verksamhet på https://hexagon.com/

 


Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Emelie Baeckström

073-745 06 46

emelie.baeckstrom@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Finsktalande Ekonomiassistent till Hexagon Geosystems