Jurek

Financial Crime Analyst till finansbolag i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vår kund är ett finansbolag i centrala Stockholm och nu söker vi dig som har erfarenhet av transaktionsmonitorering, helst utifrån ett penningtvättperspektiv. Du kommer att tillhöra ett team på på fyra personer som jobbar med frågor gällande penningtvätt och bedrägerier. Teamet jobbar brett i dessa frågor och du kommer bland att att vara ett stöd i KYC-processerna gentemot företagskunder, hålla i utbildningar, sköta kundkontakt och delta i olika typer av projekt. Du kommer också att vara delaktig i att utveckla reglerna i systemet samt se över policies och rutiner. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Transaktionsmonitorering, korttransaktioner

• Supporta KYC-processer mot företagskunder

• Uppdatering av policy och riskbedömning

 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av transaktionsmonitorering, allra helst utifrån ett penningtvättperspektiv, men det kan även gå bra om din erfarenhet ligger inom bedrägerier. Du har också med fördel suttit med korttransaktionsmonitorering, allra helst på en nischbank där man får erfarenhet av att jobba i en lite bredare roll. Du kommer att bli en del av ett familjärt och välkomnande bolag där det är högt i tak. Du talar svenska och engelska och har du dessutom kunskap i finska eller norska är det meriterande, men inte ett krav.

 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en konsultanställning via Jurek där vi ser start efter årsskiftet. Du kommer att jobba i kundens lokaler i centrala Stockholm och efter inledande introduktion kommer det att finnas möjlighet till hybridarbete med ett par dagar i veckan hemifrån. Uppdraget är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till överrekrytering till bolaget därefter. 

 

Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Din professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa.

 

Om du har några frågor eller vill veta mer om denna spännande tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Sara Winberg, via e-post på sara.winberg@jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur denna möjlighet kan vara nästa steg i din karriär. 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Financial Crime Analyst till finansbolag i Stockholm