Jurek

Financial Controller till storbank

Arbetsbeskrivning:

För kundsräkning söker vi en Financial Contoller till långt uppdrag hos en av Sveriges större banker. Din främsta uppgifter kommer vara att stödja bankens försäkringsverksamhet  men det kan även bli aktuellt gentemot andra enheter. Du kommer få stor inblick i bankens försäkringsverksamhet och du kommer jobba nära en rad olika intressenter. Vidare kommer du ansvara för finansiell uppföljning- och analys samt prognos av resultaträkning. Du kommer även ha löpande uppföljning av internfinansiering samt resultatutdelning. 

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Månatlig uppföljning

• Månadsanalys

• Prognosarbete

• Internfinansiering

• Ad hoc

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Financial Controller ser vi det som meriterande om du har erfarenhet från försäkrings- eller banksektorn. Du känner dig trygg i redovisning och är van att hantera stora mängder data. Vidare är du en van användare av Excel och vi kommer se det som meriterande om du har erfarenhet från Agresso. Som person är du hjälpsam, positiv och motiveras av förändringsarbete. Du är även kommunikativ, lösningsorienterad och engagerad i dina dagliga uppgifter. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start 1/11 och som förväntas fortlöpa till 31/1-2024. Kunden har sitt kontor i centrala Stockholm och under rådande omständigheter sker delar av arbetet på distans. Tjänsten är förlagd på heltid på en normal 40h/vecka med möjlighet till flex. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Financial Controller till storbank