Jurek

Financial Controller till spännande bolag i centrala Göteborg

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en financial controller till ett uppdrag på ett spännande företag mitt i centrala Göteborg. Detta är en konsultanställnig om 6 månader med start omgående. För rätt person är ambitionen att bli anställd hos kund därefter. I rollen som financial controller kommer du att ha en intressant och rolig arbetsdag tillsammans med dina kollegor i ekonomiteamet.

 

Din arbetsdag kommer bestå av flertalet intressanta arbetsuppgifter så som finansiell intern rapportering, månadsrapport till styrelse, budget- och prognos, uppföljning av resultat, analyser samt stötta ledningsgrupp i rapportskrivning. Bolaget är internationellt och verkar inom en spännande och föränderlig bransch vilket gör att du får variationsrika arbetsdagar!

 

Uppdragets omfattning är på 100% med start omgående. I denna tjänst förekommer resor till Oslo på 1-2 dagar per vecka.

 

 

Vem söker vi till denna spännande roll?

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi, och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter – troligtvis har du arbetat som financial controller i minst 3 år och känner dig redo för nya utmaningar. Du känner dig trygg i din redovisning och är troligtvis riktigt grym på Excel. Du har även erfarenhet av arbete med kassaflödesanalyser och förstår hela flödet.

 

Som person är du öppen, prestigelös, förändringsbenägen och trivs i en miljö med variation och bredd. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och är en duktig relationsbyggare.

 

Vidare tror vi att du är analytisk, noggrann och stresstålig – du ser snabbt vad som behövs göras och har en god prioriteringsförmåga. Då företaget är internationellt är det viktigt att du känner dig bekväm med att tala och skriva engelska obehindrat.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 30 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Financial Controller till spännande bolag i centrala Göteborg