Jurek

Financial controller till KONE

Nu har du chansen att bli en viktig del av ett stort globalt företags Financial Controller-enhet! Vi söker dig som har lång erfarenhet av redovisningsarbete och är tillgänglig att starta omgående. Ta en närmare titt nedan och skicka in din ansökan redan idag!

 

Arbetsbeskrivning

Till Kone söker vi nu en Financial Controller på heltid. I denna roll får du möjlighet att vara en nyckelperson inom KONEs Financial Controller-enhet i Sverige med ansvar för varierande ekonomiska arbetsuppgifter. Uppdraget startar omgående och sträcker sig initialt över tre månader, med möjlighet till förlängning.

 

Din roll som Financial Controller innebär att hantera olika aspekter av redovisningsarbetet. Du ges möjlighet att arbeta inom en stor, global organisation och vara en del av ett team med erfarna och kompetenta kollegor.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• bokföring

• balansräkningsavstämningar

• periodiseringar

• bokslutsuppgifter

• fastkostnadsanalyser

 

Vem är du? 

För att passa i den här rollen bör du vara nyfiken, snabblärd samt en välstrukturerad person som trivs och är van vid att arbeta effektivt i team. Samtidigt har du förmågan att prestera självständigt när så krävs. Du trivs i en arbetsmiljö där tempot kan vara högt och är van vid att klara av sådana utmaningar med precision och fokus.

 

Vi söker dig som;

• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift

• Har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

• mycket god förståelse för och är självgående i redovisningsarbete

• Har god data- och systemvana

 

Det är meriterande om du har kunskaper i SAP samt eftergymnasial examen inom ekonomi.

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och löper i 3 månader framåt med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Talents och vara uthyrd till vår kund KONE där du blir en del av ett härligt team som arbetar i KONEs fina lokaler i Kista. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Emelie Kumlin på emelie.kumlin@jurek.se

 

Om Jurek

Jurek recruitment & consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Financial controller till KONE