Jurek

Financial Controller till Arvato

Vill du arbeta som controller på ett framgångsrikt, globalt bolag som satsar på tillväxt och digitalisering? Vi söker nu efter en ny kollega till vårt team inom Financial Control! I denna roll kommer du vara en central del av organisationen med ett ansvar för vår svenska enhet Arvato Finance AB. Om du har ett driv att utvecklas och har god erfarenhet inom redovisning kan du vara rätt person för oss!


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för Arvato Sveriges redovisning och finansiella rapportering. Till din hjälp har du kollegor inom samma enhet samt Shared Service Center placerat i Varberg. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

- Övergripande ansvar för den svenska enheten Arvato Finance AB
- Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut samt den finansiella rapporteringen
- Budget-, analys- och prognosarbete
- Kostnads- och lönsamhetsanalyser samt likviditetsplanering
- Kontakt med revisorer och myndigheter
- Moms och skatt samt arbete med IFRS
- Ad-hoc uppgifter

Du kommer tillhöra ett team om tre där du rapporterar till Director Financial Control som sitter i Helsingfors.


Vem är du?

Vi söker dig som arbetat 3 – 5 år med redovisning, rapportering och analys/controlling efter din universitetsexamen inom ekonomi/finans. Vi tror att du arbetat i större bolag och/eller på någon av "big four" eller liknande. Vi ser att du är stark inom redovisning och har ett stort intresse för finansieringsfrågor. Vidare har du ett intresse för utveckling och av att driva effektiviseringar i det dagliga arbetet framåt. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Mycket goda kunskaper i Excel är en förutsättning för att klara arbetet. Erfarenhet från SAP är meriterande.

Som person har du integritet och är analytiskt samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har förmågan att fokusera på detaljer utan att förlora den större bilden. Andra ord som kan beskriva dig är proaktiv, motiverad, nyfiken och förmåga att arbeta självständigt. Vidare är du pålitlig, service-minded, resultatorienterad och en "doer". Rollen kräver god kommunikationsförmåga då du har många kontakter både inom organisationen och externt.


Du erbjuds

Du kommer att välkomnas till en spännande miljö med positivt klimat och ett bolag som växer snabbt. Du kommer att få en central roll med självständigt arbete, utvecklande arbetsuppgifter och stort eget ansvar i en organisation där det finns stor utvecklingspotential för dig som hela tiden vill framåt och utvecklas. Du kommer att vara del av ett drivet team av controllers i både Sverige och Finland.


Om verksamheten

Det finns ingenting enkelt med finansiella tjänster. Så vi på Arvato Financial Solutions är stolta över att kunna hjälpa såväl internationella som lokala företag genom den komplexa finansiella världen. Våra kunder kan sälja skor via e-handel eller erbjuda telekommunikationstjänster – våra tjänster garanterar en effektiv kreditförvaltning för bästa möjliga finansiella resultat. Våra cirka 7 500 anställda löser nya, komplexa utmaningar vad gäller betalningar varje dag på ett smart, analytiskt sätt och med ett öga för varje liten detalj. Tack vare vår närvaro i cirka 20 länder med fokus på Europa och Amerika kommer vanligtvis det rätta jobbet att finnas i närheten. Innovate Yourself.


Start

Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Arvato Finance med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på telefonnummer 0761 – 83 55 24 alternativt maria.holmberg@jurek.se

Område: Varberg
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

 


 

Ansök snarast . Arbetsort : Varberg . Publicerat : 13 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Financial Controller till Arvato