Jurek

Financial Analyst till uppdrag med start omgående

För kunds räkning, ett globalt bolag inom ögonhälsoprodukter söker vi nu en sifferkunnig Financial Analyst med start omgående. Uppdraget löper fram till hösten 2021 med chans till förlängning eller fast anställning på deltid. Möjlighet till heltid i början av uppdraget finns också.

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Financial Analyst kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att sammanställa och analysera data från olika system för att synliggöra ekonomiska samband och på ett pedagogiskt sätt förklara siffrornas betydelse för ledningsgruppen på fyra personer som du kommer arbeta tätt ihop med. Du kommer också arbeta med valutarapporteringen inom Norden. I uppgifterna kan också rapportering och forecast ingå.

 

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

 

• Månadsrapportering och analys av försäljningen

• Driva förbättringsarbeten och effektivisera rapportering

• Stötta ledningen i prissättningsprocesser, analys och uppföljning

• Ansvara för valutarapporteringen inom Norden.

• Rapportering och forecast processer

 

 

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst 3 - 5 års erfarenhet från en liknande roll och har en relevant akademisk examen. Vi ser gärna att du har en bakgrund som analytiker. Du är en ansvarstagande och analytisk person som tycker om att hantera stora komplexa datamängder och analysera sifforna så du kan förklara och ge råd vad de betyder inför olika vägval.

 

Som person är det av stor vikt att du är både snäll och hjälpsam och där du kan bidrar du med dina åsikter och kunskaper i en snabbrörlig organisation. Du har mycket goda Excelkunskaper, sammanställer bekvämt data från olika källor. Har du erfarenhet från Power BI och Salesforce är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

 

 

Vi erbjuder

Du erbjuds en utvecklande och spännande analytikerroll där du får möjlighet att bidra med din kunskap och erfarenhet. Du kommer bli en del av ett familjärt team där alla kollegor lika viktiga, man jobbar mot gemensamma mål och det ska kännas bra att komma till jobbet. Tjänsten startar omgående och löper på heltid alternativt deltid på 40 procent fram till hösten 2021. Chans till förlängning eller fast anställning på deltid finns. Kunden sitter i trevliga lokaler på Söder i Stockholm.

 

Du kommer ingå i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Financial Analyst till uppdrag med start omgående