Jurek

Financial Advisor, NCC Structured Finance, Group Treasury

Har du ett stort intresse och tidigare erfarenhet av finansiering, risk och finansiell analys? Nu har du möjlighet att få axla en spännande och verksamhetsnära roll som Financial Advisor hos NCC Structured Finance

 

Arbetsuppgifter

Som Financial Advisor hos NCC Structured Finance får du en verksamhetsnära roll inom Group Treasury. Du får ett stort inflytande i finansieringsprocesser och ansvar vid upphandlingar, dokumentation och uppföljning gällande projektfinansiering och leasingupplägg. I din roll kommer du att ha stora kontaktytor och förutom en tät dialog med externa parter, som banker och kreditinstitut, blir du också en rådgivare internt mot verksamhetens olika affärsområden, gällande finansiell analys och finansiering. Du kommer att stötta med finansiell due dilligence gällande Joint Venture partners samt även kund respektive leverantör i vissa komplexa fall. Din roll blir även att hålla dig uppdaterad och vara verksamhetens öra mot marknaden.

 

Vem är du?

Vi ser att du har en universitetsutbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom finansiering och finansiell-/kreditanalys. Du har god kunskap i att läsa och tolka årsredovisningar och bolag. Vidare har du ett stort intresse för analyser och du känner dig trygg i att hålla presentationer och förmedla information vidare till berörda parter. Förutom att du är noggrann och strukturerad så är du lyhörd, proaktiv och har ett starkt driv att utvecklas. Du lockas av att få ha många kontaktytor både internt och externt och att få bidra med dina tankar både som rådgivare och utmanare.

 

Du erbjuds

Inom NCC finns stora utvecklingsmöjligheter och som Financial Advisor får du möjlighet att vara nära affären och du kommer att kunna bidra och påverka verksamhetens olika affärsområden. Du får också stora möjligheter att växa i din roll och utvecklas vidare inom fler områden. Du erbjuds en plats på ett nybyggt kontor, centralt placerat på Herrjärva torg i Solna. Här får du också tillgång till gym och spinning pass helt gratis och du erbjuds en hybridlösning.

 

I den här processen samarbetar NCC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar kommersiell fastighetsutveckling, bygg- och infrastrukturprojekt samt produktion av asfalt och stenmaterial. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och hade 13 000 anställda. NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Financial Advisor, NCC Structured Finance, Group Treasury