Jurek

Finance Manager till Bokadirekt

Är du en driven och resultatinriktad ekonom med stort intresse för effektivisering av processer? Nu finns en spännande möjlighet att ta dig an en ny roll som Finance Manager hos Bokadirekt

 

Som Finance Manager hos Bokadirekt rapporterar du till CFO och jobbar tätt tillsammans med Business Controller och Accounting. Du kommer bland annat att övervaka redovisning, skatt och finansverksamhet med fokus på processkontroll, kvalitet och effektivitet. Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

 

• Proaktivt driva effektivitet och kvalitet inom finansdomänen genom utveckling av affärsprocesser.

• Utveckla och implementera rutiner, kontroller och styrdokument.

• Ansvara för implementation och underhåll samt proaktivt arbeta med förbättringar av finansrelaterade system.

• Ha det övergripande ansvaret för bokslut och konsolidering.

• Förbereda, analysera och presentera finansiella rapporter samt säkerställa överensstämmelse med redovisningsprinciper, inklusive IFRS och noteringskrav.

• Säkerställa överensstämmelse med skattemyndigheternas föreskrifter och en effektiv skatteplanering.

• Samordna och agera kontaktperson för revisorer under revisionsprocessen.

 

För att trivas i rollen som Finance Manager ser vi att du har gedigen kunskap inom redovisningsprinciper, skatteföreskrifter samt finansiella rapporteringsstandarder. Du har tidigare erfarenhet och ett stort intresse av digitalisering och effektivisering genom system- och processförbättringar. Du har ett driv och är inte rädd för att ifrågasätta samtidigt som du har en positiv attityd. Vi ser att du har en universitetsexamen inom ekonomi, redovisning eller relaterat område och kommunicerar effektivt på engelska och svenska.

 

Bokadirekt befinner sig i ett spännande skede och har under de senaste åren genomgått en omfattande transformering som nu växlas upp genom en tydlig tillväxtagenda, breddad affär och framtidssatsningar. Det finns en ambition om att dubbla verksamheten under de närmsta åren, vilket ställer höga krav på effektiva, skalbara processer och kvalitet i rapporter och analyser. Kulturen på bolaget präglas av entusiasm, höga ambitioner och omtanke, och som Finance Manager kommer du ha ett brett mandat och möjlighet att spela en viktig roll i verksamhetens vidare utveckling.

 

I denna rekrytering samarbetar Bokadirekt med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se.

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om Bokadirekt

Bokadirekt är Sveriges största app och marknadsplats för bokning av skönhet och hälsa, med ett brett SaaS erbjudande för anslutna salonger. Med mer än 20 000 anslutna specialister över hela landet gör vi nästan Sveriges alla salonger och mottagningar bokningsbara på ett ställe. På Bokadirekt.se kan konsumenter söka, boka och betala behandlingar och tjänster med bara några klick. Varje månad besöker 5 miljoner konsumenter bokadirekt.se och det görs 2 miljoner bokningar via vår hemsida och app. På Bokadirekt arbetar ca 100 medarbetare och vi har kontor i Stockholm och Luleå. Bolaget backas av Sprints och VNV Global.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 februari

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Finance Manager till Bokadirekt