Jurek

Finance Manager med intresse för utvecklingsarbete till Pirelli

Vi söker nu en Finance Manager som vill bli en del av ett dynamiskt, internationellt bolag i tillväxt där du tillsammans med engagerade kollegor har möjlighet att påverka bolagets utveckling.

 

Pirelli är en ledande tillverkare av premiumdäck med ett starkt fokus på forskning och utveckling och finns idag i över 160 länder.

Vi kan erbjuda dig en utvecklande och varierad roll där du i ett nära samarbete med CFO ansvarar för den nordiska verksamheten.

 

 

Arbetsbeskrivning

Rollen som Finance Manager innebär att du tillsammans med teamet ansvarar för redovisningen, bokslut och rapportering. Du ska utveckla och coacha ett team på 3 personer och kommer även att agera CFO´s högra hand. Du kommer även ha ett nära samarbete med teamen inom Business Control, AP/AR och IT.

 

Däckia ägs sedan 2012 av Pirelli och sitter sedan ett halvår i gemensamma lokaler i Kista Science Tower och man kommer därför arbeta med båda bolagen.

 

Tillsammans med teamet ansvarar du för:

• Löpande redovisning enl. K3

• Myndighetsrapportering

• Likviditetsprognos

• Månads- och kvartalsbokslut

• Kvartalsrapportering

• Kontaktperson vid intern- och externrevision

• Delaktig i förbättrings och effektiviseringsprojekt

• Stötta Point of Sales managers

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi samt minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning eller inom audit managment på något av de större revisionsbolagen. Som person är du proaktiv, glad, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs i en multikulturell och snabbrörlig miljö och är van att arbeta mot korta deadlines. Du har en naturlig fallenhet för att se helheten, en entusiasm att vilja bidra med teamkänsla och öppenhet för förändringar.

 

Du har erfarenhet av att leda och förmågan att coacha ditt team så de lyckas och får möjlighet att prestera sitt yttersta. Du har god förståelse för både IFRS och lagstadgad redovisning (K3). Har du tidigare erfarenhet från revision är det meriterande. Du har god datavana och är en erfaren användare av Excel. Har du tidigare arbetat med IT relaterade projekt och har ett intresse för automatisering är det ett plus. Du talar även svenska och engelska flytande.

 

 

Du erbjuds

Du kommer ha en viktig roll för ekonomifunktionens fortsatta utveckling med möjlighet att påverka din karriär i takt med att bolaget växer. Du kommer tillhöra ett framgångsrikt företag med en stabil position på marknaden och du är placerad i deras nya lokaler i Kista Science Tower.

 

I den här rekryteringen samarbetar Däckia/Pirelli med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Marie Källström tel. 070-751 9343. Ansök på www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Däckia AB är en av Sveriges ledande däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 65 helägda verkstäder och 52 samarbetspartners över hela landet. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror. Däckia ägs idag av Pirelli, en italiensk däcktillverkare, som grundades 1872 och som idag har över 36 000 anställda. Pirelli är en av de största däcktillverkarna globalt med försäljning i över 160 länder och ett 20-tal fabriker i ett flertal länder i Europa och Amerika.

 

De senaste åren har präglats av stabil lönsamhet, tillväxt och utvecklingsprojekt inom flera områden. Grunden för framgångarna är engagerade och kunniga medarbetare och partners.

 

Sedan maj 2020 arbetar båda bolagen i en integrerad verksamhet i deras nya lokaler i Kista Science Tower.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 februari

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Finance Manager med intresse för utvecklingsarbete till Pirelli