Jurek

Fastighetsekonom till Partillebo

Har du ett intresse för siffror och fastigheter samt vill vara en del av ett glatt team där du får ta ett stort eget ansvar? Är du nyfiken och vill arbeta i en miljö med högt till tak? Då är du kanske den vi söker!

 

Arbetsbeskrivning

Till ekonomiavdelningen på Partillebo söker vi nu en fastighetsekonom. Hos oss kommer du att få arbeta i en bred roll där du självständigt ansvarar för bland annat momsredovisning och anläggningsregister. Du kommer även att vara ett värdefullt bidrag till ekonomifunktionens vidareutveckling till exempel genom delaktighet gällande effektivisering av flöden. Vidare kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

 

• Deklarationer

• Avskrivningar och avstämning av anläggningsregister

• Systemansvarig Vimsa Business

• Superuser Xpand – där du representerar ekonomigruppen

• Administrera fastighets- och fordonsförsäkring mot försäkringsmäklare

• Fastighetsvärdering

• Supportera vid fastighetstaxering

• Hantera och bevaka vissa lantmäteriärende vid till exempel fastighetsreglering

 

Du rapporterar till ekonomichef och ingår i ett glatt ekonomiteam om åtta personer där alla har egna ansvarsområden.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi samt har några års erfarenhet av arbete i en liknande roll. Har du erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen är det meriterande. Som person ser vi att du är en prestigelös och ödmjuk doer som trivs i en självständig roll. Du är social och flexibel samt har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Du är inte rädd för att tänka nytt och bidrar gärna med erfarenheter och nya perspektiv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Du erbjuds

En rolig och bred roll på ett härligt företag beläget i fina lokaler bredvid Allum i Partille. Hos oss kommer du till en trivsam miljö i en platt organisation med högt i tak.

 

Din ansökan

I den här processen samarbetar Partillebo med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Partillebo AB är verksamma inom fastighets- och energibranschen och ägs till 100% av Partille Kommun. Moderbolaget Partillebo AB äger, förvaltar, bygger och hyr ut bostäder och lokaler. I dotterbolags-koncernen Partille Energi AB bedrivs fjärrvärmeverksamhet och det helägda dotterföretaget Partille Energi Nät AB ansvarar för elnätet i kommunen.

 

Koncernens vision är "Tillsammans skapar vi den bästa framtiden i Partille". Vi är drygt 80 anställda.

 

Partillebo AB äger och förvaltar cirka 3 900 bostäder och cirka 230 000 kvm lokaler i Partille. Kommunen är Partillebos största kund som lokalhyresgäst.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Fastighetsekonom till Partillebo