Jurek Bemanning

Familjerättsjurist till Verahill i Jönköping

Om verksamheten
Verahill är en juristbyrå specialiserad på familjejuridik och småföretagarens juridik för privatpersoner. Men framför allt är vi en juristbyrå med ett kall: Att hjälpa så många människor som möjligt till ett tryggare liv genom att göra familjens och småföretagarens juridik tillgänglig och attraktiv för alla privatpersoner i Sverige. Det är vår mission. Vi är en juristbyrå för de många människorna, inte för de fåtal utvalda.

Verahill växer och söker nu ytterligare en jurist med intresse för familjerätt.

Arbetsbeskrivning
Som jurist på Verahill kommer du huvudsakligen att arbeta med bouppteckningar, arvskiften och upprättande av testamenten. I förekommande fall kommer du även att arbeta med bodelningar och att upprätta samboavtal. Du kommer att driva ärenden självständigt och arbeta nära klienterna. Verksamheten är ambulerande och du kommer att arbeta med klienter i Hultsfred, Vimmerby, Sävsjö, Huskvarna och Jönköping.

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen och intresse för familjerätt. Du har erfarenhet av att arbeta som jurist inom familjerätt alternativt som auktoriserad boutredningsman. Då verksamheten är ambulerande behöver du ha körkort. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Utöver dina juridiska kunskaper är det viktigt att du som person är prestigelös och har god samarbetsförmåga. Vidare är du trygg i dig själv, pedagogisk och har förmåga att bemöta olika människor och förklara juridiska problem på ett lättbegripligt sätt.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad och utvecklande roll på en byrå i tillväxtfas. Byrån präglas av en icke-hierarkisk och prestigelös företagskultur. Det finns goda möjligheter att vidareutbilda sig inom relevanta rättsområden. Kontoret är beläget i centrala Jönköping. Om så önskas finns möjlighet att arbeta på övriga kontor i Småland.

I denna rekrytering samarbetar Verahill med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på 0702–917046 alternativt agnes.smedberg@jurek.se. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan på Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se, så snart möjligt!

Område:
Jönköping
Jönköpings län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Agnes Smedberg

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 10 timmar . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 8 oktober

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Familjerättsjurist till Verahill i Jönköping