Jurek Bemanning

Familjebostäder söker en projektledare till ytterstadsutveckling

Familjebostäder, del av Stockholms stad, äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Vi jobbar för dagens och morgondagens kunder med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus. Vi är ett bostadsbolag i tillväxt. Dagens 19 000 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder.

Välkommen att bli en av oss!

Dina arbetsuppgifter

Har du ett intresse för människor, stadsutveckling och sociala frågor tror vi att detta kan vara en tjänst för dig!

Som projektledare till ytterstadsutveckling hos Familjebostäder, har du stora möjligheter att få vara med och påverka utvecklingen av ett attraktivt boende och skapa värden som bidrar till en hållbar samhällsutveckling. Du kommer att ansvara för planering, ledning och genomförande av projekt i utvecklingsområdet Järva med fokus på Rinkeby och Tensta. Familjebostäder driver ett aktivt arbete för att utveckla ytterstaden och skapa trygghet, säkerhet och attraktiva boenden för hyresgästerna i dessa områden. Detta är således en mycket viktig roll för Familjebostäder.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planera, leda och genomföra projekt inom ytterstadsutveckling med fokus på samverkan, socialhållbarhet och trygghet och säkerhet.
  • Planera, leda och genomföra aktiviteter för ökad dialog med de boende.
  • Genomföra tilldelade projekt i enlighet med ställda förväntningar.
  • Hålla i workshops och samverka med de boende, lokala organisationer och myndigheter.
  • Löpande uppföljning för att säkerställa mål avseende kvalitet, tid och kostnad
  • Samordna marknadsföring internt och externt i samråd med kommunikationsavdelningenUppföljning av genomförda projekt och sponsringsavtal

Erfarenhet och utbildning

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom socialt arbete, samhälls- eller beteendevetenskap, stadsutveckling, eller liknande. Du tror du även har några års erfarenhet från företag, organisation eller kommun där du har arbetat med social utveckling och/eller medborgardeltagande. Erfarenhet av arbete i en mångkulturell miljö är meriterande. Du trivs med att arbeta med människor, samverka och skapa relationer. Du har dokumenterad erfarenhet av att jobba i projekt och leda workshops eller utbildningar. Du har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du driven och har lätt för att bygga förtroende genom att visa engagemang samt  genom att agera prestigelöst. Du är självgående, van att ta egna initiativ och har alltid ett affärsmässigt tänk i bakhuvudet. För att lyckas i rollen är det också viktigt att kunna arbeta strukturerat, följa policys och riktlinjer samt arbeta efter Familjebostäders värdegrund EKAN.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du erbjuds

Du tillhör fastighetsavdelningen och ingår i enheten Trygghet & säkerhet. Du rapporterar till enhetschefen tillika säkerhetschef, och din placering är på huvudkontoret i Hammarby Sjöstad med mobilarbetsplats i Rinkeby. Du får ett stort eget ansvar och blir en viktig person på bolaget. Familjebostäder erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, goda anställningsvillkor och för rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdagen är den 2018-02-27. Jurek Rekrytering & Bemanning hanterar urvalet och efter sista ansökningsdagen presenteras utvalda kandidater till Familjebostäder.

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck via mail: maria.vonsterneck@jurek.se eller på telefon 073 70 771 70.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 februari . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Familjebostäder söker en projektledare till ytterstadsutveckling