Jurek Bemanning

Extrajobb för dig som söker en karriär inom managemen

Meriterande extrajobb för dig som söker en karriär inom management consulting

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2017 till DI-gasell för fjärde året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu tillfälligt förstärka med flera Managementstudenter till vårt Stockholmskontor.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning
I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med vår ledning och tillsammans med någon/några med likande bakgrund ansvara för kartläggningen och insamling av en rad olika uppgifter i syfte att driva fortsatt framgång och expansion. Då denna funktion/roll inte finns idag kommer ni i projektteamet bli nyckelspelare i att ta fram beslutsunderlag för var och hur Jureks fortsatta expansion skall se ut. Din huvudsakliga uppgift är att genom analys, omvärldsbevakning och ett strukturerat tillvägagångssätt samla och analysera information för att skapa de allra bästa beslutsunderlagen för vår fortsatta utveckling. Du arbetar nära vår ledning och har många kontaktytor såväl internt som externt.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Kundanalyser
• Konkurrentsituation
• Prisnivåer
• Val av kanaler/digitalisering
• Marknadsanalyser
• Skapa och presentera rapporter och andra underlag baserat på bl.a. ovan uppgifter

Vem är du?
Vi söker dig som studerar en utbildning inom management och har ett starkt intresse för affärsutveckling. Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll där du hjälpt bolag med analyser kring expansion är det meriterande men inget krav. Vi tror att du är i slutfasen av din utbildning och ser detta som ett mycket meriterande extrajobb som ger en kickstart av relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser vidare att har du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv. Du trivs med att arbeta mål fokuserat i team samt har rätt attityd och en stark vilja att leverera.

För att passa i denna roll ser vi att du är en strukturerad och självgående person som alltid levererar god service av högsta kvalitet. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, snabbtänkt och trivs i en föränderlig miljö.

Du erbjuds;
Vi erbjuder en unik möjlighet att kickstarta din karriär inom managementområdet hos en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsutvecklingschef Johannes Schiölde på johannes.schiolde@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Johannes Schiölde
0733-33 00 12

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Extrajobb för dig som söker en karriär inom managemen